Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania 2018-2019 INFO CONCERT:
Ed Sheeran
Daniel Rocca în concertul FIRMA din Club Control din Bucuresti pe 2 aprilie 2015Câștigă o invitație dublă la concertul FiRMA din 25 octombrie 2018 Câștigă o invitație dublă la concertul Direcția 5 din 25 octombrie 2018 INFO CONCERT:
Acadelia
INFO CONCERT:
BT Live: Cuibul / Soul Serenade
INFO CONCERT:
David Duchovny

Ultimele zile cu bilete la preț redus pentru Metalhead Meeting 2013

Au mai rămas doar șapte zile în care biletele pentru Metalhead Meeting 2013 se pot cumpăra la pret redus. Momentan biletele pot fi achiziționate la 80 lei și 120 de lei, urmând ca tichetele să coste 95, respectiv 140 de lei, începând cu data de 5 septembrie.
Concert Lake of Tears, Bucuresti, 25.06.2011

Lake of Tears

Biletele pentru  Metalhead Meeting 2013 sunt împărțite în trei categorii: bilete VIP (în fața scenei), bilete normale și bilete MEET&GREET. Acestea din urmă sunt în număr limitat (20 de bucăți), au prețul de 200 de lei și pe lângă posibilitatea de a cunoaște trupele, aceastea oferă și locuri preferențiale, în fața scenei. Tichete se pot achizitiona exclusiv de pe www.iabilet.ro.

Pentru cei care au cumpărat deja bilete VIP, organizatorii oferă cinci bilete MEET&GREET prin tragere la sorți, detaliile urmând a fi anunțate pe www.metalhead.ro.

Line-up-ul festivalului cuprinde trupele Hypocrisy, HateSphere, Lake of Tears, Bucovina, Taine și L.O.S.T.

Biletele pentru Metalhead Meeting se pot găsi online pe www.iabilet.ro si www.metalhead.ro/bilete/, inclusiv cu plata ramburs sau prin OP (pentru plata ramburs sau prin OP puteți trimite mail la contact[at]iabilet.ro sau puteți suna la 0741.272.967, între 09:30 si 18:00, de luni până vineri)

De asemenea, biletele se găsesc în rețelele: Eventim (magazinele Orange si Vodafone, in magazinele Domo, in librariile Humanitas si Carturesti), MyTicket (Diverta, Mag. Muzica, Sala Palatului), Bilete.ro (Posta Romana, Inmedio, Germanos), Biletoo (Cinema Patria, Libraria Eminescu, Mag. Unirea), dar și la Club Fabrica (pe terasa) și la sediul METALHEAD din Bd. Pierre de Coubertin 3-5, Office Building, Etajul 5 (lângă Stadionul Național - Vatra Luminoasa - de luni până vineri, între orele 09:00 și 18:00).

Prețuri bilete la Metalhead Meeting 2013:

Presale (până pe 5 septembrie):

  • 80 lei - Zona B
  • 120 lei - Zona A (în fața scenei) - doar 500 de bilete
  • 200 lei - Bilet VIP + Meet & greet - doar 20 de bilete doar pe www.Iabilet.ro

După 5 septembrie și în ziua concertului:

  • 95 lei - Zona B
  • 145 lei - Zona A în fața scenei)

Metalhead Meeting va avea loc pe 21 septembrie 2013 și este produs și organizat de Metalhead și Sprint Media, cu sprijinul Gala MGMT&PR.

L.O.S.T. - Spot video Metalhead Meeting, 21 septembrie 2013

Obține informații suplimentare despre eveniment:

Raluca Chirilă este Editor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Moby improvizează în teaser-ul clipului "The Perfect Life" - VIDEO

Când un artist de talia lui Moby se apucă de improvizat, nu te poți aștepta decât la ceva suficient de...

Închide