Urmărește-ne în Social Media

Muzică nouă

Tudor Turcu a lansat "Is there anybody out there?" - AUDIO

Tudor Turcu, câștigătorul X-Factor România 2012, a lansat un nou single. Piesa se numește "Is there anybody out there?" și reprezintă o schimbare radicală de sound. Genul metal abordat alături de colegii din eyeSEEred a fost înlocuit cu cel electro-dance, incluzând elemente de dubstep.

Publicat

pe

Tudor Turcu in semifinala Eurovision 2013 - Romania
Tudor Turcu in semifinala Eurovision 2013 - Romania │ FOTO: www.facebook.com

Tudor Turcu este pregătit să recucerească audiența abordând un stil muzical diferit. Deși artistul revenise recent în trupa eyeSEEred pentru a relua proiectul început în anul 2000, planurile s-au schimbat între timp. Tudor Turcu își caută momentan alți colegi de trupă, renunțând la muzica metal cântată în adolescență.

Într-un mesaj transmis recent fanilor săi, artistul vorbește despre dificultățile pe care le-a întâmpinat din dorința de a nu face compromisuri din punct de vedere muzical.

"Bună seara dragii mei..oficial îmi e bine..neoficial mă lupt cu idei și oameni din zona muzicală în dorinta de a nu face compromisuri pe acest plan..Știu că aveți multe întrebari la care așteptați răspunsuri..cum și de ce nu scot piese sau album deși au trecut 8 luni de la câștigarea marelui premiu X-Factor România 2012..?!De ce caut să imi fac propria trupă și nu mai cânt cu cei cu care am evoluat pe scenele țării..În speranța că mă întelegeți și încercați să gândiți că e greu să te bați de unul singur cu compozitori și impresari care merg strict pe stilul lor și nu ascultă deât cu urechile vorbele și dorințele mele, nu și cu inima/ sufletul..pentru toate astea vă mulțumesc..!!!"

Noul single "Is there anybody out there?" a fost realizat în colaborare cu Mihaela Cernea și Alex Toma și reprezintă o schimbare vizibilă de stil. Piesa include elemente de dubstep, sound-ul alunecând spre zona electro-dance.

Tudor Turcu - "Is there anybody out there?"

Tudor Turcu a cochetat cu muzica, îndeosebi cu muzica metal, dintotdeauna, însă a dobândit notorietatea odată cu participarea la X-factor. În cadrul concursului difuzat de Antena 1, Tudor a surprins juriul şi telespectatorii cu interpretarea sa cu care a dorit să promoveze muzica rock, inserând în prestaţiile sale pasaje de growl, specifice death metalului. Anul acesta Tudor Turcu și foștii colegi din eyeSEEred au deschis concertul Dark Tranquillity de la Bucureşti.

Trending