Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 INFO CONCERT:
Summer Well 2020
INFO CONCERT:
Celine Dion
INFO CONCERT:
Electric Castle Festival 2020
INFO CONCERT:
Mariza
INFO CONCERT:
Neversea 2020
INFO CONCERT:
Slipknot

Top prestații la MTV VMA 2013 - VIDEO

Gala premiilor MTV Video Music Awards 2013 s-a desfășurat la sfârșitul săptămânii trecute, pe 25 august, în Brooklyn. Evenimentul a avut parte și de o serie de prestații live interesante ce au fost susținute de nume precum Lady Gaga, Katy Perry, Kanye West, Miley Cyrus și Justin Timberlake.
NSYNC s-au reunit pe la MTV VMA 2013

NSYNC s-au reunit pe la MTV VMA 2013

MTV Video Music Awards 2013 a fost un spectacol incendiar, ce a inclus 2 premiere live, o colaborare inedită și o reunire mult așteptată a uneia dintre cele mai iubite boy band din lume. Seara de 25 august a fost deschisă de Lady Gaga, care a cântat în premieră noul single "Applause". Prestația nu a fost spectaculoasă, aceasta a dansat și a schimbat 4 costumații. Interesant a fost finalul, unde a apărut în costumul de sirenă, folosit și în videoclipul piesei. În plus, a rămas îmbrăcată doar în scoici pe toată perioada show-ului. O altă premieră live a fost susținută de Katy Perry. Orașul Brooklyn a răsunat de "Roar"-ul artistei, care a transformat scena într-un ring de box.

Un moment intens și emoționant a fost creat de Kanye West. Rapperul a demonstrat că poate face un show captivant fără prea multe efecte sau scenografii. West a cântat "Blood On The Leaves", ce include un sample din melodia "Strange Fruit", interpretată de Nina Simone în 1965.

La polul opus, Miley Cyrus a pus în scenă un show menit să șocheze. Aceasta și-a făcut intrarea dintr-un imens urs de pluș și toată prestația s-a strâmbat și s-a maimuțărit, încercând să fie comică și sexy în același timp. Artista vrea atât de mult să se detașeze de asocierea cu Disney și să demonstreze ca este o femeie, încât nu se rușinează de loc să facă gesturi obscene oricând are ocazia. Pe de altă parte, Cyrus a umplut scena de ursuleți dansatori. Având în vedere comportamentul artistei din ultima perioadă și clipul "We Can't Stop", prestația nu a fost o surpriză. În schimb, publicul a fost luat prin surprindere când pe scenă a apărut Robin Thicke, iar cei doi au cântat hitul "Blurred Lines".

Seara a fost dominată însă de Justin Timberlake, una dintre cele mai de succes reveniri din 2013. Acesta a plecat acasă cu 4 premii VMA, dintre care nu a lipsit cel mai important trofeu, "Videoclipul Anului"Lista completă a câștigătorilor la MTV VMA 2013. Prestația artistului a fost pe măsură. Timp de 15 minute, Justin Timberlake a trecut prin cele mai iubite hituri ale sale. Acesta a cântat și a dansat ireproșabil, demonstrând încă o dată că este un artist complet, care își merită pe deplin vânzările record și primele locuri în topuri. În plus, prestația lui Timberlake a inclus cel mai așteptat moment al serii -  reunirea trupei NSYNC. Cei 5 au cântat două dintre celebrele hituri - "Gilfriend" și "Bye Bye Bye".

Lady Gaga - "Applause" Live MTV VMA 2013

Katy Perry - "Roar" Live MTV VMA 2013

Kanye West - "Blood On The Leaves" Live MTV VMA 2013

Miley Cyrus & Robin Thicke - "We Can't Stop" / "Blurred Lines" / "Give It 2 U" Live MTV VMA 2013

Justin Timberlake - Medley / Reunire NSYNC Live MTV VMA 2013

Citește mai multe despre Justin TimberlakeKanye WestKaty PerryLady GagaMiley Cyrus
Alexandra Necula este ex-News Editor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Ultimele bilete la preţuri promoţionale pentru concertul Selah Sue

Ultimele bilete la preţuri promoţionale pentru concertul Selah Sue pot fi achiziționate până la sfârșitul lunii august. Artista de origine...

Închide