Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2019 INFO CONCERT:
UNTOLD Festival 2019
Mihai Mărgineanu intervievat de InfoMusic (decembrie 2018)Câștigă o invitație dublă la concertul Mihai Mărgineanu - Fum de tavernă - 25 februarie 2019 INFO CONCERT:
Neversea 2019
Ester Peony a câștigat Eurovision România 2019Ester Peony a câștigat Selecția Naţională pentru Eurovision 2019 și va reprezenta România la Tel Aviv INFO CONCERT:
Slayer
INFO CONCERT:
El Carrusel Festival 2019

Tom Odell prezintă "Grow Old With Me" - VIDEOCLIP

Videoclipul lui Tom Odell prezintă povestea unei iubiri inocente dintre doi adolescenți. "Grow Old With Me" este noul single al artistului, programat să apară în această toamnă.
Secvență clip Tom Odell -

Secvență clip Tom Odell - "Grow Old With Me"

Tânărul artist, care a primit premiul Critic’s Choice la Brit Awards 2013 fără a avea un album lansat, revine cu videoclipul noului single "Grow Old With Me". Acesta este cel de-al 4-lea extras de pe discul de debut "Long Way Down" și va apărea oficial pe data de 9 septembrie. Clipul a fost filmat în Los Angeles, unde artistul s-a aflat cu ocazia turneului din Statele Unite.

Tom Odell, pe care vi l-am prezentat și la JoinNewArtist, este un muzician britanic de numai 22 ani, care a impresionat prin baladele sale indie pop. Idolul său este Elton John, iar în toamnă, la iTunes Festival va avea ocazia să cânte în deschiderea celebrului artist. Evenimentul va avea loc în aceeași locație, The Roundhouse din Londra, pe 12 septembrie. În decursul acestei veri, Tom Odell a fost prezent la numeroase festivaluri importante din Europa, inclusiv la Glastonbury și V Festival. În luna octombrie, acesta va susține un turneu în Regatul Unit.

"Long Way Down" a fost lansat pe 24 iunie, intrând pe prima poziție în topul albumelor din Regatul Unit. Materialul a fost bine primit și la nivel internațional, plasându-se pe primele locuri în mai multe topuri din Europa și Asia. Pentru albumul de debut, Tom Odell a lucrat cu producătorul Dan Grech-Marguerat. Într-un interviu pentru Hungertv.com, artistul a mărturisit că inspirația pentru versuri vine din inabilitatea sa de a avea o relație mai mult de 6 luni. Toate cântecele lui sunt inspirate din propriile experiențe și reflectă trăirile și sentimentele sale față de prieteni sau iubite. 

Pur și simplu scriu despre lucruri pe care le simt. Am descoperit că scriu piese mult mai bune dacă sunt onest, astfel că scriu despre ceea ce trăiesc. Poate deveni un pic ciudat atunci când prietenii sau fostele iubite se regăsesc în piese. Dar este incredibil cum poți să faci asta. Cred că se numește "licență artistică" - Tom Odell.

Tom Odell - "Grow Old With Me"

Citește mai multe despre Tom Odell
Alexandra Necula este ex-News Editor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Încep pregătirile pentru show-ul Roger Waters – The Wall

Doar opt zile au mai rămas până la show-ul Roger Waters - The Wall, cea mai mare producție muzicală realizată...

Închide