Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2019 INFO CONCERT:
Neversea 2019
INFO CONCERT:
Electric Castle Festival 2019
INFO CONCERT:
Ed Sheeran
Ester Peony, interviu InfoMusic 2019Ester Peony, despre reacțiile fanilor Eurovision: "Că le place, că nu le place, eu îi iubesc" INFO CONCERT:
UNTOLD Festival 2019
INFO CONCERT:
Nikos Vertis

Theory of Mind a lansat single-ul "Anna" - VIDEO

Trupa Theory of Mind revine cu nou extras de pe viitorul album de studio, primul din carieră. Melodia se intitulează "Anna" şi este în acelaşi stil post-rock, psihedelic care îmbină genul dream pop cu muzica experimentală.
Theory of Mind

Theory of Mind

Formaţia din care fac parte Vladimir Bosînceanu (voce, chitară, compoziţii), Andrei Bosînceanu (bass), Alex Cos (chitară) şi Tudor Bilt (tobe) a reuşit să se afirme în scurt timp prin creaţiile profund personale, care s-au dovedit de un real impact în sfera muzicală din România. Astfel, după câteva piese postate pe canalul oficial de YouTube, primul single difuzat pe Radio Guerrilla a fost "Brown Eyes", acesta fiind în heavy-rotation numeroase săptâmâni la rând, pentru ca mai apoi locul acestuia să fie preluat de creaţia "Under The Sea".

După câteva reprezentaţii în oraşe precum Cluj-Napoca şi Timişoara, Theory of Mind a fost invitată de către trupa Robin and the Backstabbers să susţină un concert în deschiderea concertului de la Teatrul de Vară Herăstrău, pentru ca mai apoi să fie parte din line-up-ul Electric Castle Festival desfăşurat la castelul Bánffy. De curând, formaţia a participat şi la festivalul Peninsula de la Cluj pe scena Gambrinus Rock Stage, iar pe 16 august va putea fi ascultată live în cadrul FânFest de la Roşia Montană.

În momentul de faţă, trupa lucrează la materialul de studio, care va include multe dintre piesele pe care publicul le cunoaşte deja, dar şi câteva creaţii noi. Videoclipurile melodiilor lansate până acum sunt montaje din diferite filme vechi, timelapse-uri realizate în natură şi surprind esenţa mesajelor pe care Vladimir & Co. vor să o exprime. Patru dintre melodii pot fi descărcate în mod oficial, iar mai jos puteţi asculta o piesă de o sensibilitate aparte, "Anna".

VIDEO THEORY OF MIND - Anna

Citește mai multe despre Theory of Mind
Lavinia Fusu este Redactor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
"It's My Party", ne spune Jessie J - VIDEOCLIP

Jessie J a lansat videoclipul piesei "It's My Party", single ce a fost dezvăluit cu doar câteva zile în urmă....

Închide