Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2019 Melodiile calificate în Selecția Națională pentru Eurovision 2019Eurovision 2019 România: Ascultă melodiile calificate în Selecția Națională - AUDIO Mihai Mărgineanu intervievat de InfoMusic (decembrie 2018)Mihai Mărgineanu: Zarița Zanga mi-a schimbat de două ori viața INFO CONCERT:
Nikos Vertis
INFO CONCERT:
Slayer
INFO CONCERT:
Bon Jovi
INFO CONCERT:
Tom Jones

Texas a lansat "Detroit City" - VIDEOCLIP

În noul videoclip, Sharleen Spiteri se plimbă pe străzile celebrului oraș american Detroit la volanul unui Ford clasic. Single-ul "Detroit City" va fi lansat pe 12 august.
Secvență clip Texas -

Secvență clip Texas - "Detroit City"

Texas a lansat clipul noului single "Detroit City", pe care îl puteți urmări mai jos. Acesta a fost filmat pe străzile orașului american la scurt timp după concertul susținut de Texas la B'ESTFEST 2013. "Detroit City" este al doilea extras de pe albumul "The Conversation". Single-ul va fi lansat la începutul săptămânii viitoare, pe 12 august.

În videoclip, Sharleen Spiteri s-a săturat de același rock 'n' roll, s-a urcat la volanul unui Ford Mustang și a plecat la drum prin Detroit. Cântecul și implicit clipul sunt un omagiu adus unuia dintre cele mai populare orașe din Statele Unite ale Americii, care trece printr-o perioadă dificilă. Cu toate că este locul de origine al automobilului și un centrul financiar și cultural, orașul s-a declarat în faliment, în luna iulie. Numeroși artiști și-au exprimat suportul față de Detroit, iar melodia formației Texas amintește de farmecul acestuia într-un moment critic din istoria lui.

Texas a revenit anul acesta cu albumul "The Conversation" după o pauză de 8 ani. Grupul a început promovarea discului, iar la începutul lunii august a ajuns în premieră în România pentru a cânta la B'ESTFEST 2013 - Vezi galeria foto de la concertul Texas. Cu această ocazie, InfoMusic a stat cu Sharleen Spiteri despre procesul de compoziție a noului material. De asemenea, solista ne-a dezvăluit că cel de-al 3-lea single va fi "Dry Your Eyes" - Urmărește video interviul cu Sharleen Spiteri. Revenirea trupei este un succes, "The Conversation" ajungând pe locul 4 în topul albumelor din Regatul Unit. În plus, clipul single-ului ce a dat titlul discului a depășit 1 milion de vizualizări pe YouTube în aproape 4 luni de la lansare.

Texas - "Detroit City"

Alexandra Necula este ex-News Editor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Kings Of Leon a lansat un nou clip, "Supersoaker" - VIDEOCLIP

Kings Of Leon va lansa pe 24 septembrie 2013 cel de-al 6-lea album de studio intitulat "Mechanical Bull". Primul videoclip...

Închide