Cele mai așteptate concerte în România și recomandări2018: Cele mai importante concerte în România Trupa Metallica (2018)Metallica revine la București în august 2019 - DETALII BILETE INFO CONCERT:
Metallica
INFO CONCERT:
Ed Sheeran
Ed SheeranPrimul concert Ed Sheeran în România va avea loc în 2019, pe Arena Națională din București HavasiINFO CONCERT:
Havasi
INFO CONCERT:
Lenny Kravitz

Tears for Fears a lansat "Ready To Start" (cover Arcade Fire) - AUDIO

Fanii curentului new wave vor avea parte în curând de o surpriză din partea uneia dintre cele mai proeminente trupe din perioada anilor '80 și '90. Tears for Fears s-a întors în studioul de înregistrări, formația pregătind lansarea celui de-al șaptelea album. Prima piesă dezvăluită este un cover după un single Arcade Fire, "Ready To Start".
Tears for Fears

Tears for Fears

Fondată în 1981, formația britanică Tears for Fears este un nume reprezentativ pentru curentul new wave. Încorporând în muzica lor elemente din zona electro, pop, rock și disco, trupa a cunoscut popularitatea în anii '80, când valul punk rock începea să ia forma altor subgenuri. Hituri precum "Shout" sau "Everybody Wants to Rule the World" rămân până astăzi piese de rezistență ale trupei, fiind pentru mulți adevărate imnuri ale perioadei respective.

Cu 25 de milioane de albume vândute în întreaga lume și multiple certificări cu platină în palmares, Tears for Fears sunt pregătiți să încheie cei nouă ani de pauză discografică. Roland Orzabal și Curt Smith s-au întors în studioul de înregistrări pentru a compune încă un material, cel de-al șaptelea după "The Hurting", "Songs from the Big Chair", "The Seeds of Love", "Elemental", "Raoul and the Kings of Spain" și "Everybody Loves a Happy Ending". Și pentru că orice revenire în atenția publicului trebuie stimulată printr-un teaser, Tears for Fears a dezvăluit deja o primă piesă. Intitulată "Ready To Start", melodia este un cover după single-ul cu același nume al celor de la Arcade Fire.

Varianta originală a piesei "Ready To Start" a fost lansată în octombrie 2010, fiind inclusă pe albumul "The Suburbs". Single-ul le-a adus canadienilor de la Arcade Fire titlul de Group of the Year și Songwriter of the Year, premii acordate în cadrul Juno Awards la ediția din 2011.

Tears for Fears - "Ready To Start" (cover Arcade Fire)

Raluca Chirilă este Editor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Bubu a susținut ultimul concert alături de LaLa Band - FOTO

LaLa Band a cântat sâmbăta trecută la Craiova, iar concertul din capitala Olteniei i-a fost dedicat lui Bubu. Acesta a...

Închide