Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2019 INFO CONCERT:
Neversea 2019
INFO CONCERT:
Electric Castle Festival 2019
INFO CONCERT:
Ed Sheeran
Ester Peony, interviu InfoMusic 2019Ester Peony, despre reacțiile fanilor Eurovision: "Că le place, că nu le place, eu îi iubesc" INFO CONCERT:
UNTOLD Festival 2019
INFO CONCERT:
Nikos Vertis

Subcarpați și Argatu au lansat "Rege pe deal" - AUDIO

Subcarpați a lansat o nouă piesă în colaborare cu Argatu. Intitulată "Rege pe deal", piesa este extrasă de pe albumul "Pielea de găină".

Subcarpati

După single-ul "M-a făcut muma frumoasă", lansat în colaborare cu Georgiana Mănăilă, Subcarpați dezvăluie publicului o nouă piesă de pe albumul "Pielea de găină". Intitulată "Rege pe deal", melodia este o colaborare cu Argatu și "este despre acel moment în care nu mai rentează să mai locuiești la oraș, ci, pur și simplu, îți dai seama că e mult mai bine să te muți la țară" (Bean)

Următoarea piesă ce va fi promovată de pe noul album Subcarpați se numește "Oamenii sunt încă frumoși". Clipul acestui single se află deja în lucru și va fi lansat în curând.

Subcarpați s-a format în 2010 și în prezent componența trupei îi cuprinde pe: MC Bean, Vali Umbră, Georgiana Mănăilă, DJ Power pe Vinil și VJ Andri. Liderul formației, Bean susține că pentru Subcarpați folclorul înseamnă o sursă de energie.

"Am fost genul de român care a renegat folclorul, care avea o impresie foarte proastă despre România. Până când am reînceput să ascult din nou muzică folclorică și inițial am zis că are legătură cu copilăria, dar începea să îmi placă din nou. Folclorul emitea către mine și așa a început să se formeze un soi de conștiință în capul meu, pentru că au fost oameni care au luptat pentru țara asta și care ne-au schimbat viața și, pentru ei, dar și pentru noi, trebuie să învățăm păstrăm valorile tradiționale" - Bean

Subcarpați și Argatu - "Rege pe deal"

La ora actuală, trupa lucrează la albumul "Pielea de găină". Bean anunță, de asemenea, că pe 30 august, la Arenele Romane, de la ora 23.00, Subcarpați lansează Bucharest Underground Cocktail 2 în regia lui Mihai Bivol. Cu Sagace, Vali Umbră, Power pe vinil, Aforic și Bean.

Bucharest Underground Cocktail 2

Citește mai multe despre ArgatuSubcarpati
Raluca Chirilă este Editor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
The Ramona Flowers, rock, electro, ficțiune și romantism - VIDEO

Uneori filmele fantasy pentru adolescenți pot deveni izvor de inspirație pentru trupe indie rock. Așa s-a întâmplat cel puțin cu...

Închide