Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2019 Ester Peony a câștigat Eurovision România 2019Ester Peony a câștigat Selecția Naţională pentru Eurovision 2019 și va reprezenta România la Tel Aviv Poze concert Tom Odell - Arenele Romane, București, 2019 INFO CONCERT:
Slayer
Poze concert IAMX in Quantic Club pe 15 februarie 2019 INFO CONCERT:
Neversea 2019
INFO CONCERT:
El Carrusel Festival 2019

Stone Sour a lansat un nou clip, "Tired" - VIDEOCLIP

La scurt timp de la încheierea turneului mondial, Stone Sour a lansat un nou videoclip, intitulat "Tired". Acesta poate fi urmărit pe InfoMusic și prezintă imagini din timpul concertelor susținute de americani.
Stone Sour

Stone Sour

Urmărește-ne pe

La scurt timp de la încheierea turneului mondial, Stone Sour a lansat un nou videoclip, intitulat "Tired", care poate fi urmărit mai jos. Melodia este inclusă pe albumul "House of Gold & Bones - Part 1" și prezintă imagini din timpul concertelor susținute de americani.

"House of Gold & Bones - Part 1" a fost lansat pe 23 octombrie 2012 prin intermediul casei de discuri Roadrunner Records în timp ce partea a doua a discului a ieșit pe piață șase luni mai târziu, pe 8 aprilie 2013. Tot atunci liderul trupei, Corey Taylor, a lansat și o carte de benzi desenate pentru ca pe 16 iulie să apară "A Funny Thing Happened On The Way To Heaven". Aceasta conține o serie de povești cu fantome dar foarte bine documentate, solistul având cunoștiințe despre religie, știință și filozofie.

Pentru cel de-al 4-lea album formația a lucrat cu producătorul David Bottrill, cunoscut pentru colaborarile sale cu Tool, Muse sau Staind, în studioul Sound Farm Studios. Taylor, a declarat recent că Johny Chow este noul basist, acesta înlocuindu-l pe Shawn Economaki care a părăsit trupa chiar înaintea sesiunilor de înregistrare. Drept urmare pentru finalizarea albumului părțile de bas au fost realizate de celebrul Rachel Bolan de la Skid Row.

Stone Sour - "Tired"

Tracklist "House of Gold & Bones - Part 1"

 1. Gone Sovereign
 2. Absolute Zero
 3. A Rumor Of Skin
 4. The Travellers Part 1
 5. Tired
 6. RU486
 7. My Name Is Allen
 8. Taciturn
 9. Influence Of A Drowsy God
 10. The Travellers Part 2
 11. Last Of The Real

Citește mai multe despre Stone Sour
Mihai Anghel este ex- News Editor & Fotograf la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Lady Gaga petrece într-un club de travestiți în "Applause" - LYRIC VIDEO

La scurt timp de la clipul de promovare "Lady Gaga Is Over", artista lansează un lyric video pentru single-ul "Applause"...

Închide