Cele mai așteptate concerte în România și recomandări2018: Cele mai importante concerte în România Trupa Metallica (2018)Metallica revine la București în august 2019 - DETALII BILETE INFO CONCERT:
Metallica
INFO CONCERT:
Ed Sheeran
Ed SheeranPrimul concert Ed Sheeran în România va avea loc în 2019, pe Arena Națională din București HavasiINFO CONCERT:
Havasi
INFO CONCERT:
Lenny Kravitz

Stone Sour a lansat un nou clip, "Tired" - VIDEOCLIP

La scurt timp de la încheierea turneului mondial, Stone Sour a lansat un nou videoclip, intitulat "Tired". Acesta poate fi urmărit pe InfoMusic și prezintă imagini din timpul concertelor susținute de americani.
Stone Sour

Stone Sour

La scurt timp de la încheierea turneului mondial, Stone Sour a lansat un nou videoclip, intitulat "Tired", care poate fi urmărit mai jos. Melodia este inclusă pe albumul "House of Gold & Bones - Part 1" și prezintă imagini din timpul concertelor susținute de americani.

"House of Gold & Bones - Part 1" a fost lansat pe 23 octombrie 2012 prin intermediul casei de discuri Roadrunner Records în timp ce partea a doua a discului a ieșit pe piață șase luni mai târziu, pe 8 aprilie 2013. Tot atunci liderul trupei, Corey Taylor, a lansat și o carte de benzi desenate pentru ca pe 16 iulie să apară "A Funny Thing Happened On The Way To Heaven". Aceasta conține o serie de povești cu fantome dar foarte bine documentate, solistul având cunoștiințe despre religie, știință și filozofie.

Pentru cel de-al 4-lea album formația a lucrat cu producătorul David Bottrill, cunoscut pentru colaborarile sale cu Tool, Muse sau Staind, în studioul Sound Farm Studios. Taylor, a declarat recent că Johny Chow este noul basist, acesta înlocuindu-l pe Shawn Economaki care a părăsit trupa chiar înaintea sesiunilor de înregistrare. Drept urmare pentru finalizarea albumului părțile de bas au fost realizate de celebrul Rachel Bolan de la Skid Row.

Stone Sour - "Tired"

Tracklist "House of Gold & Bones - Part 1"

 1. Gone Sovereign
 2. Absolute Zero
 3. A Rumor Of Skin
 4. The Travellers Part 1
 5. Tired
 6. RU486
 7. My Name Is Allen
 8. Taciturn
 9. Influence Of A Drowsy God
 10. The Travellers Part 2
 11. Last Of The Real

Citește mai multe despre Stone Sour
Mihai Anghel este ex- News Editor & Fotograf la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Lady Gaga petrece într-un club de travestiți în "Applause" - LYRIC VIDEO

La scurt timp de la clipul de promovare "Lady Gaga Is Over", artista lansează un lyric video pentru single-ul "Applause"...

Închide