Urmărește-ne în Social Media

Muzică nouă

Stone Sour a lansat un nou clip, "Tired" - VIDEOCLIP

La scurt timp de la încheierea turneului mondial, Stone Sour a lansat un nou videoclip, intitulat "Tired". Acesta poate fi urmărit pe InfoMusic și prezintă imagini din timpul concertelor susținute de americani.

Publicat

pe

Stone Sour
Stone Sour │ FOTO: www.facebook.com

La scurt timp de la încheierea turneului mondial, Stone Sour a lansat un nou videoclip, intitulat "Tired", care poate fi urmărit mai jos. Melodia este inclusă pe albumul "House of Gold & Bones - Part 1" și prezintă imagini din timpul concertelor susținute de americani.

"House of Gold & Bones - Part 1" a fost lansat pe 23 octombrie 2012 prin intermediul casei de discuri Roadrunner Records în timp ce partea a doua a discului a ieșit pe piață șase luni mai târziu, pe 8 aprilie 2013. Tot atunci liderul trupei, Corey Taylor, a lansat și o carte de benzi desenate pentru ca pe 16 iulie să apară "A Funny Thing Happened On The Way To Heaven". Aceasta conține o serie de povești cu fantome dar foarte bine documentate, solistul având cunoștiințe despre religie, știință și filozofie.

Pentru cel de-al 4-lea album formația a lucrat cu producătorul David Bottrill, cunoscut pentru colaborarile sale cu Tool, Muse sau Staind, în studioul Sound Farm Studios. Taylor, a declarat recent că Johny Chow este noul basist, acesta înlocuindu-l pe Shawn Economaki care a părăsit trupa chiar înaintea sesiunilor de înregistrare. Drept urmare pentru finalizarea albumului părțile de bas au fost realizate de celebrul Rachel Bolan de la Skid Row.

Stone Sour - "Tired"

Tracklist "House of Gold & Bones - Part 1"

  1. Gone Sovereign
  2. Absolute Zero
  3. A Rumor Of Skin
  4. The Travellers Part 1
  5. Tired
  6. RU486
  7. My Name Is Allen
  8. Taciturn
  9. Influence Of A Drowsy God
  10. The Travellers Part 2
  11. Last Of The Real
Comentează

Trending