Urmărește-ne în Social Media

Lifestyle

Solistul Maroon 5 a dăruit chitara sa "celei mai drăguțe fetițe" - VIDEO

Solistul Maroon 5 a făcut recent o surpriză de zile mari unei fane înfocate a formației. În timpul unui concert din New Jersey, Adam Levine a dăruit chitara sa unei fetițe în vârstă de 11 ani. Conform declarațiilor acestuia, Rachel Long este "cea mai drăguță fetiță pe care a văzut-o vreodată".

Publicat

pe

Adam Levine, solistul Maroon 5
Adam Levine, solistul Maroon 5 │ FOTO: www.zimbio.com

Aflați în turneul de promovare a albumului "Overexposed", membrii trupei Maroon 5 au ajuns zilele trecute în New Jersey. În timpul concertului din PNC Bank Arts Center din Holmdel, solistul Adam Levine s-a hotărât să facă o surpriză uneia dintre fane. Astfel, spre finalul show-ului, acesta a coborât de pe scenă în primele rânduri din public și a dăruit chitara sa unei fetițe în vârstă de 11 ani. Momentul a fost surprins într-o înregistrarea video ce poate fi urmărită mai jos.

Adam Levine (Maroon 5) dăruiește chitara sa unei fetițe de 11 ani

Pentru Rachel Long, elevă în clasa a V-a la o școală din Hohokus, N.J., surpriza a fost de proporții. Aceasta a crezut inițial că Adam Levine a coborât de pe scenă pentru a da mâna cu cei din public, nicidecum pentru a-i dărui o chitară.

"Rachel, trebuie să îmi promiți că o să înveți să cânți la chitara asta, ok? Într-adevăr, chitara este mai mare decât tine, dar tu ești cea mai drăguță fetiță pe care am văzut-o vreodată. Sunt bucuros că acum chitara este la tine", a menționat Adam Levine imediat după neașteptatul cadou făcut tinerei sale fane.

Adam Levine îi spune lui Rachel Long să învețe să cânte la chitară

Într-un interviu acordat după show, Adam Levine a mărturisit că era doar un copil atunci când a prins gustul chitării.

"Am început să cânt la chitară de mic și am fost extrem de norocos să am niște părinți care iubeau muzica și care, în consecință, m-au sprijinit. (...) Atunci când am văzut-o pe Rachel în public, mi-a atras atenția felul în care se bucura de concert și asta m-a făcut să-i dau chitara. Sper să învețe să cânte la ea."

După încheierea concertului, Rachel, mătușa și prietenele sale au escortate de bodyguarzi până la ieșirea din sală, mulți dintre fanii Maroon 5 înghesuindu-se să facă poze cu chitara lui Adam Levine.

Rachel Long și prietenele sale după concert

Rachel Long și prietenele sale după concert │ FOTO: www.today.com

Trending