Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 Roxen (2019)Eurovision 2020: Ascultă cele 5 piese propuse pentru a reprezenta România INFO CONCERT:
UNTOLD Festival 2020
INFO CONCERT:
Mariza
INFO CONCERT:
Electric Castle Festival 2020
Roxen (2019)Roxen va reprezenta România la Eurovision 2020 - Află-i povestea! INFO CONCERT:
Summer Well 2020

Solistul Maroon 5 a dăruit chitara sa "celei mai drăguțe fetițe" - VIDEO

Solistul Maroon 5 a făcut recent o surpriză de zile mari unei fane înfocate a formației. În timpul unui concert din New Jersey, Adam Levine a dăruit chitara sa unei fetițe în vârstă de 11 ani. Conform declarațiilor acestuia, Rachel Long este "cea mai drăguță fetiță pe care a văzut-o vreodată".
Adam Levine, solistul Maroon 5

Adam Levine, solistul Maroon 5

Aflați în turneul de promovare a albumului "Overexposed", membrii trupei Maroon 5 au ajuns zilele trecute în New Jersey. În timpul concertului din PNC Bank Arts Center din Holmdel, solistul Adam Levine s-a hotărât să facă o surpriză uneia dintre fane. Astfel, spre finalul show-ului, acesta a coborât de pe scenă în primele rânduri din public și a dăruit chitara sa unei fetițe în vârstă de 11 ani. Momentul a fost surprins într-o înregistrarea video ce poate fi urmărită mai jos.

Adam Levine (Maroon 5) dăruiește chitara sa unei fetițe de 11 ani

Pentru Rachel Long, elevă în clasa a V-a la o școală din Hohokus, N.J., surpriza a fost de proporții. Aceasta a crezut inițial că Adam Levine a coborât de pe scenă pentru a da mâna cu cei din public, nicidecum pentru a-i dărui o chitară.

"Rachel, trebuie să îmi promiți că o să înveți să cânți la chitara asta, ok? Într-adevăr, chitara este mai mare decât tine, dar tu ești cea mai drăguță fetiță pe care am văzut-o vreodată. Sunt bucuros că acum chitara este la tine", a menționat Adam Levine imediat după neașteptatul cadou făcut tinerei sale fane.

Adam Levine îi spune lui Rachel Long să învețe să cânte la chitară

Într-un interviu acordat după show, Adam Levine a mărturisit că era doar un copil atunci când a prins gustul chitării.

"Am început să cânt la chitară de mic și am fost extrem de norocos să am niște părinți care iubeau muzica și care, în consecință, m-au sprijinit. (...) Atunci când am văzut-o pe Rachel în public, mi-a atras atenția felul în care se bucura de concert și asta m-a făcut să-i dau chitara. Sper să învețe să cânte la ea."

După încheierea concertului, Rachel, mătușa și prietenele sale au escortate de bodyguarzi până la ieșirea din sală, mulți dintre fanii Maroon 5 înghesuindu-se să facă poze cu chitara lui Adam Levine.

Rachel Long și prietenele sale după concert

Rachel Long și prietenele sale după concert (Foto: www.today.com)

Citește mai multe despre Adam LevineMaroon 5
Raluca Chirilă este Editor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Peste 50 de fani au fost arestați la concertul lui Eminem

Peste 50 de fani veniți la concertul lui Eminem din Irlanda au fost arestați pentru tulburarea liniștii publice, consum de...

Închide