Urmărește-ne în Social Media

Muzică nouă

Snoop Lion (a.k.a Snoop Dogg) a lansat "The Good Good" - VIDEOCLIP

Snoop Lion continuă seria single-urilor reggae lansând "The Good Good". Extrasă de pe albumul “Reincarnated”, piesa este o colabaorare cu Iza Lach. În videoclip apar Shante "BossLady", Cori B, Corde "Spank", Cordell "Rook", membri ai familiei lui Snoop, precum și artista de muzică R&B Mali Nicole.

Publicat

pe

Snoop Lion - The Good Good (secvență clip)
Snoop Lion - The Good Good (secvență clip)

De când Snoop Dogg "s-a reîncarnat" în Snoop Lion, muzica reggae pare să fie pentru artist o oază de inspirație. După single-urile "No Guns Allowed" feat. Drake, "Torn Apart" feat. Rita Ora și "Ashtrays and Heardbreaks" feat. Miley Cyrus, Snoop dezvăluie o nouă colaborare, de această dată cu Iza Lach, artistă pop de origine poloneză.

Noul single "The Good Good" este extras de pe "Reincarnated", ultimul album al artistului, apărut pe piață în aprilie anul acesta. Videoclipul piesei, în care apar membri ai familiei lui Snoop, este o continuare a spotului publicitar filmat de artist pentru Overstock.com.

"Reincarnated" este primul material lansat de artist sub titulatura de Snoop Lion și reprezintă îndepărtarea sa de hip hop și regăsirea sa în muzica reggae. Discul include colaborări cu artiști precum Drake, Chris Brown, Busta Rhymes, Akon, Mavado, Popcaan, Mr. Vegas și Collie Buddz. Albumul a fost produs de Major Lazer, Ariel Rechtshaid, 6Blocc, Dre Skull, Supa Dups și Diplo, care a fost producător executiv. În plus, “Reincarnated” face parte dintr-un proiect mai amplu, un documentar realizat de Snoop Lion în care prezintă călătoria sa de la Snoop Dogg la Snoop Lion.

Albumul "Reincarnated" a fost primit atât aprecieri, cât și critici. Simon Vozick-Levinson de la Rolling Stone a regăsit pe acest material unele dintre cele mai bune piese ale lui Snoop, susținând că în peregrinajul său în Jamaica a găsit mai mult decât un nume menit să atragă atenția. Criticul subliniază apoi colaborarea cu producătorul Diplo, care a dat un twist electro extrem de interesant muzicii lui Snoop Lion. Pe de altă parte, Kevin Jones de la publicația Exclaim! crede că albumul "Reincarnated" este "un mix neglijent de inserții reggae, căruia îi lipsește aerul autenticității".

Snoop Lion - "The Good Good"

Comentează

Trending