Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 INFO CONCERT:
Avishai Cohen
Tarja Turunen - Together at HomeTarja Turunen ne cântă de acasă - VIDEO (Together at Home) INFO CONCERT:
David Garrett
INFO CONCERT:
UNTOLD Festival 2020
INFO CONCERT:
Celine Dion
INFO CONCERT:
Slipknot

Sean Paul prezintă "Other Side of Love" - VIDEOCLIP

Sean Paul, pionierul genului dancehall, pregătește un album nou pentru 2013. Primul extras se intitulează "Other Side of Love" și se bucură de un videoclip pe care îl puteți urmări pe InfoMusic.
Secvență clip Sean Paul -

Secvență clip Sean Paul - "Other Side of Love"

Sean Paul a dezvăluit un nou videoclip, realizat pentru single-ul "Other Side of Love". Acesta este primul extras de pe viitorul material discografic și va fi lansat pe 18 august. Momentan, single-ul este disponibil doar în format digital pe iTunes.

Clipul este regizat de Jon J și prezintă povestea unui cuplu ce cade pradă geloziilor. Partenerii uită de ce s-au îndrăgostit unul de celălalt, iar viața în doi devine un calvar. Melodia este produsă de The Cataracs și Benny Blanco, care lucrează frecvent cu Flo Rida și Nicki Minaj.

După lansarea albumului "Tomahawk Technique" în 2012, Sean Paul a colaborat anul acesta cu trupa britanică The Saturdays pentru single-ul "What About Us". Cântecul s-a bucurat de mare succes în Marea Britanie, ajungând direct pe locul 1 în topul britanic, cu peste 100.000 de vânzări în prima săptămână.

În vârstă de 40 de ani, Sean Paul a devenit celebru datorită promovării genului dancehall, multe dintre piesele sale ajungând hituri. Acesta s-a impus pe piața muzicală cu un stil de a cânta inconfundabil, care s-a asociat cu dancehall-ul. În 2013, Sean Paul lucrează la cel de-al 6-lea album, ce urmează să fie lansat în luna octombrie.

Cel de-al doilea single a fost deja lansat online. Este vorba despre "Entertainment", o colaborare cu 2 Chainz și Juicy J. În plus, artistul a anunțat pe Facebook că au susținut preselecții pentru clipul melodiei, fiind în căutarea unor dansatoare.

Sean Paul - "Other Side of Love"

Alexandra Necula este ex-News Editor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Nominalizările Romanian Music Awards 2013

Romanian Music Awards ajunge anul acesta la ediția cu numărul 11. Evenimentul ce premiază cei mai buni artiști români se...

Închide