Urmărește-ne în Social Media

Concerte & turnee

S-au pus în vânzare abonamentele pentru ARTmania Festival 2014

După o ediție a festivalului ARTmania recent încheiată, organizatorii anunță deja datele pentru următorul eveniment. ARTmania Festival 2014 se va desfășura în perioada 4 - 10 august, abonamentele ce permit accesul la toate concertele fiind deja puse în vânzare.

Publicat

pe

Publicul prezent la ARTmania 2013

ARTmania Festival 2014 se pregătește deja de start. Deși line-up-ul nu a fost încă anunțat, abonamentele ce permit accesul în toate zilele festivalului au fost deja puse în vânzare. Acestea pot fi achiziționate la prețul promoțional de 75 de lei de pe site-ul www.shop.artmania.ro. ARTmania Festival 2014 se va desfășura în Piața Mică și Piața Mare din Sibiu.

La ediția din 2013, pe scenele festivalului ARTmania au fost prezente trupele Deine Lakaien, Lights Out!, The Mono Jacks, Amaranthe, Haggard,Within Temptation, Orphaned Land, Aeon Blank, Dark Fusion, Xandria, Lacrimosa, Coma, Omul cu Sobolani, Vespera. ARTmania 2013 a oferit, de asemenea, o atenție specială proiecțiilor de lungmetraj românesc (”ROCKER”, ”Principii de Viata” etc), dar și scurtmetrajelor internaționale, incluzând în program de la film experimental austriac, la animație făcută la cea mai bună școală de film din Cehia, până la film scurt spaniol și românesc.  În plus, în săptămâna festivalului, Piața Mica din Sibiu a fost animată de expoziții de fotografie și pictură, workshop-uri, lansări de carte, dezbateri literare și alte evenimente, organizate cu sprijinul Transilvania Film, Parada Film, Forumului Cultural Austriac, Institutului Cultural Polonez, Centrului Ceh, Institutului Cervantes, Casei de Cultura și Consulatului German din Sibiu, librariilor Vellant și Curtea Veche și al altor mărci reprezentative pentru promovarea culturii în România. Pentru impresii de la ARTmania Festival 2013, puteți citi recenzia InfoMusic.

De nouă ani, festivalul ARTmania reunește artiști din toate colțurile lumii, promovând schimbul intercultural într-unul dintre cele mai frumoase orașe medievale din Europa de Est - Sibiu. Cu sprijinul partenerilor săi, platforma culturală ARTmania oferă iubitorilor de artă un program cultural variat ce include concerte, expoziții, workshop-uri și alte evenimente dedicate artelor frumoase.

Apasă pe eveniment pentru informații suplimentare:

Festivaluri joi, 7 august 2014

ARTmania Festival 2014

Loc
Piața Mare din Sibiu

Trending