Urmărește-ne în Social Media

Concerte & turnee

S-au epuizat biletele VIP Backstage pentru Rockstadt Extreme Fest

Biletele din categoria VIP Backstage pentru festivalul Rockstadt Extreme Fest 2013 sunt Sold Out. Prima ediție a evenimentului va avea loc în perioada 29 - 31 august la baza olimpică din Râşnov, județul Brașov.

Publicat

pe

Rockstadt Extreme Fest 2013

Organizatorii festivalului Rockstadt Extreme Fest 2013 au anunțat că biletele din categoria VIP Backstage sunt Sold Out. Cei care au intrat în posesia unui astfel de bilet vor beneficia, în fiecare zi a festivalului, de acces în culise, într-un interval orar stabilit de organizatori şi afişat la faţa locului. În acest interval fiecare deţinător de bilet va putea interacţiona cu artiştii prezenţi în backstage. Cei care posedă bilete VIP vor primi şi un abonament pentru ediţia din 2014 a festivalului.

Cei care încă nu şi-au cumpărat bilet pentru ediţia din acest an a festivalului ar trebui să se grăbească. Până duminică, 18 august, se mai pot cumpăra bilete în regim de pre-sale, la preţul de 50 lei bilet/zi sau 70 lei/abonament. Începând cu ziua de luni, 19 august, un bilet va costa 65 lei, iar un abonament valabil pentru cele 3 zile de festival va fi 100 de lei. Prima ediție a festivalului Rockstadt Extreme Fest va avea loc în perioada 29 - 31 august în Râșnov, județul Brașov.

Rockstadt Extreme Fest se va desfăşura la baza olimpică din Râşnov, staţiune turistică din centru României, deservită de numeroase căi de acces. Localitatea Râşnov este un vechi orăşel de inspiraţie germană, situat la: 178 km de Bucuresti, 15 km de Braşov, 143 km de Sibiu, şi 270 km de Cluj Napoca. Din nodul feroviar Braşov, oraşul Râşnov este deservit de transport terestru (microbuz, autobuz). Perimetrul festivalului va fi situat în incinta complexului sportiv de la baza Cetății Râșnov iar participanții vor descoperi locul ideal pentru un week-end incendiar. Participanții la Rockstadt Extreme Fest vor avea la dispoziție camping, spații pentru servit masa, puncte de comercializare a băuturilor alcoolice și răcoritoare, standuri de merchendise și o zonă destinată activităților sportive. Accesul în spațiul de campare va fi gratuit pentru toți deținătorii de bilet.

Trending