Urmărește-ne în Social Media

Concerte & turnee

Roger Waters va ridica "The Wall" la București în mai puțin de o lună

În mai puțin de o lună, publicul autohton va putea vedea în premiera cel mai spectaculos concert organizat vreodată în România: Roger Waters – The Wall. Show-ul reprezintă punerea în scenă a celebrului album The Wall al trupei Pink Floyd, întregul eveniment bucurandu-se de o producție colosală, ale cărei cifre depășesc orice alt record stabilit până în prezent pe piața de concerte din România. Pink Floyd - The Wall va avea loc pe 28 august, in Piata Constitutiei din Bucuresti si este organizat de Emagic.

Publicat

pe

Dacă show-ul The Wall reprezintă cel mai asteptat concert pentru fanii Pink Floyd, evenimentul este totodată un "must see" și pentru iubitorii de muzică live în general, spectacolul în sine fiind una dintre cele mai aclamate producții ale genului, la nivel mondial. "Cel mai bun show făcut vreodată. Punct", susțin jurnaliștii de la New York Post, în timp ce Philadelphia Inquirer titrează: "The Wall live este pur și simplu un show perfect! Fiecare om ar trebui să vadă, măcar o dată în viață, o asemenea producție!".

Începând de la dimensiunile impunatoare ale scenei, construită sub forma unui zid de 150 metri lungime ce servește totodată drept ecran pentru proiecții video impresionante, continuând cu jocuri de lumini și efecte pirotehnice neașteptate și terminând cu elemente scenografice uluitoare, întregul spectacol reprezintă o fascinantă incursiune în lumea lui Pink, personajul central al albumului "The Wall". Devenit un adevarat fenomen, albumul lansat în 1979 a fost pus în scenă prima dată un an mai târziu, în cadrul turneului cu același nume, bucurându-se încă de la început de o scenografie extrem de elaborată.

Roger Waters - ARENA 2012

Roger Waters - ARENA 2012

După destrămarea trupei Pink Floyd, Roger Waters a reeditat întregul spectacol, de această dată în Germania, pe 21 iulie 1990, ca formă de sărbătorire a căderii zidului din Berlin, în fata unui public record: peste 200.000 de spectatori. Trecerea timpului și tehnologia modernă i-au permis lui Roger Waters să dezvolte tot mai mult conceptul spectacolului astfel ca, în 2010, la 20 de ani de la ultima interpretare live a albumului, acesta a demarat un nou turneu mondial care-și propunea să readucă în fața fanilor celebrul "zid". De această dată însă, întreaga producție era mult mai spectaculoasă, fiind un conglomerat de elemente artistice nemaîntâlnite în cadrul unei săli de spectacol, componenta multi-dimensională a show-ului devenind practic punctul definitoriu al noului "The Wall". Turneul a avut un succes impresionant astfel ca Roger Waters a regândit întregul set-up al concertului special pentru locațiile în aer liber, pregătindu-se de un nou turneu mondial în cadrul căruia, anul acesta, a fost inclusă și România.

Roger Waters - The Wall - ARENA 2012

Roger Waters - The Wall - ARENA 2012

Noua structură a scenei, de două ori mai mare decât cea gândita pentru evenimentele indoor, permite amplasarea a nenumărate instalații pirotehnice, precum și o serie de elemente de butaforie impresionante, nenumărate mascote construite la dimensiuni uriașe făcând parte din scenografia show-ului. Întregul zid va fi mai mare decât lungimea unui teren de fotbal, făcându-l imposibil de asamblat în cadrul oricărei alte locații de evenimente în aer liber din România, Piața Constituției fiind singura ce poate găzdui o astfel de producție.

Cei care nu vor sa rateze sansa de a vedea acest concert, își mai pot achiziționa bilete de pe www.myticket.ro, precum și din rețeaua magazinelor Diverta, Magazinul Muzica, Libraria Mihai Eminescu și Sala Palatului, la prețuri cuprinse între 135 și 950 de lei.

Roger Waters - The Wall Live 2013 Official Trailer

Apasă pe eveniment pentru informații suplimentare:

Posterul concertului ROGER WATERS de pe 28 august 2013 din Piata Constitutiei
Concerte miercuri, 28 august 2013

Roger Waters

Loc
Piața Constituției
Comentează

Trending