Urmărește-ne în Social Media

Industria muzicala

Roger Waters, avertizat de fotomodelul Bar Rafaeli în privinţa apariției ei în "The Wall"

Roger Waters se află într-un moment complicat din punct de vedere al opiniilor sale politice. Astfel, în urmă cu câteva zile, acesta a postat pe pagina personală un mesaj consistent şi plin de de adversitate la adresa statului Israel. Textul a făcut-o pe modelul de origine israelită Bar Rafaeli să îşi dorească ca imaginea ei să nu mai fie parte din spectacolul "The Wall".

Publicat

pe

Roger Waters in turneu in 2010
Roger Waters in turneu in 2010

Rândurile transmise de artist fanilor săi au părut parte dintr-un boicot cultural împotriva statului Israel, fiind știut faptul că Waters este un opozant al manierei în care guvernul evreu tratează problema palestinienilor.

Vă rog să vă alăturați mie și tuturor fraților și surorilor din societatea civilă în proclamarea respingerii ocupării Palestinei, pledând pentru a nu performa sau accepta orice fel de premiu sau finanțare de la instituțiile guvernului acestui stat, până când statul Israel este de acord cu legea internațională și principiile drepturilor omului.
Roger Waters

În timpul turneului "The Wall", muzicianul utilizează în spectacolul său imaginea modelului Rafaeli, iar acum aceasta se simte lezată după mesajul pe care el l-a comunicat lumii. Aceasta a transmis pe contul personal de twitter:

Roger Waters, ai face bine să înlături fotografia mea din videoclipul de la spectacolele tale. Dacă boicotezi - mergi până la capăt.
Bar Rafaeli

Rămâne de văzut dacă cererea fotomodelului va avea un ecou, însă cert este că în mai puțin de o săptămână, publicul din București va putea vedea în premieră cel mai spectaculos concert organizat vreodată în țara noastră: Roger Waters – The Wall live. Show-ul reprezintă punerea în scena, integral, a celebrului album "The Wall" al trupei Pink Floyd lansat în 1979, întregul eveniment bucurându-se de o producție magistrală, ale cărei cifre depășesc orice alt record stabilit până în prezent pe piața de concerte din România. Evenimentul va avea loc pe 28 august, în Piata Constituției din București și este organizat de Emagic, ultimele bilete disponibile putând fi achiziționate în continuare de pe Myticket.ro și din magazinele afiliate (Diverta, Magazinul Muzica, Librăria Mihai Eminescu).

Vezi restricțiile de circulație impuse de organizarea zonei din Piața Constituției.

Urmărește mai jos un fragment din spectacolul "The Wall", momentul susținut de artist și trupa sa de turneu vara aceasta la festivalul Rock Werchter din Belgia:

ROGER WATERS LIVE - "Another Brick in the Wall" - Rock Werchter 2013

Trending