Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2019 INFO CONCERT:
Slayer
Poze concert IAMX in Quantic Club pe 15 februarie 2019 INFO CONCERT:
Neversea 2019
INFO CONCERT:
El Carrusel Festival 2019
Melodiile calificate în Selecția Națională pentru Eurovision 2019Eurovision 2019 România: Ascultă melodiile calificate în Selecția Națională - AUDIO INFO CONCERT:
Musicalul Queen "We Will Rock You"

Rihanna promovează piesa "Right Now" în noul spot Budweiser - VIDEO

Un nou spot publicitar din cadrul ultimei campanii Budweiser a fost dezvăluit recent. Clipul, ce o are drept personaj principal pe Rihanna, conține secvențe din turneul mondial "Diamonds" al artistei pop. Pe fundal poate fi ascultată piesa "Right Now", cel mai recent single extras de pe albumul "Unapologetic".

Rihanna in noul spot publicitar realizat pentru Budweiser

Urmărește-ne pe

Rihanna a semnat recent un contract de publicitate cu brandul Budweiser, ce presupune apariția artistei pop în spoturile noii campanii "Made for Music". Desfășurată în 85 de țări, campania beneficiază de imaginea Rihannei și a lui Jay Z, ambii artiști sonori ai industriei muzicale.

În clipurile "Behind The Scenes/Budwiser" dezvăluite cu ceva timp în urmă, Rihanna vorbește despre pasiune și creativitate, conceptul de la care a pornit campania "Made for Music".

"Indiferent de ceea ce te inspiră pe tine, atunci când ești pasionat de ceva, dai 100% din tine și niciodată nu o să simți că lucrezi. (...) Poți găsi inspirație pretutindeni și poți crea ceva folosind absolut orice lucru din jurul tău."

În noul spot Budweiser, intitulat "Dreams Are Made Together", apar diverse secvențe din turneul "Diamonds" al artistei pop, mesajul transmis fiind "Nimeni nu reușește să ajungă cineva peste noapte/ Visele se construiesc treptat". Pe fundalul clipului poate fi ascultat un fragment din piesa "Right Now", ultimul single extras de pe albumul "Unapologetic".

Rihanna - "Dreams Are Made Together" (Budweiser)

Recent Rihanna a fost denumită cel mai popular artist prezent pe canalul YouTube. Artista pop l-a surclasat chiar și pe Justin Bieber, totalizând 3.784 de miliarde de vizualizări. În prezent, Rihanna are pe YouTube 8,73 de milioane de subscriberi, care îi urmăresc constant activitatea. Pentru mai multe detalii despre acest subiect puteți citi un articol anterior.

Citește mai multe despre Rihanna
Raluca Chirilă este Editor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Matteo a lansat single-ul "Panama" - AUDIO

După o vară de succes, în care piesa "Amandoi" s-a aflat pe primele locuri în topurile radiourilor din întreaga țara,...

Închide