Urmărește-ne în Social Media

Muzică nouă

Richie Sambora a lansat o nouă piesa solo, "Come Back As Me" - AUDIO

Desi nu participa alături de trupa Bon Jovi la turneul de promovare al albumului "What About Now", chitaristul Richie Sambora a lansat o nouă melodie solo intitulată "Come Back As Me". Sambora și echipa lui nu au oferit detalii cu privire la noua compoziție și nici la apariția unui posibil album în viitorul apropiat.

Publicat

pe

Richie Sambora

Desi nu participa alături de trupa Bon Jovi la turneul de promovare al albumului "What About Now", chitaristul Richie Sambora a lansat o nouă melodie solo intitulată "Come Back As Me". Sambora și echipa lui nu au oferit detalii cu privire la noua compoziție și nici la apariția unui posibil album în viitorul apropiat. Ultimul material discografic semnat Richie Sambora poartă numele "Aftermath of the Lowdown" și a fost lansat în luna septembrie 2012.

Legat de conflictul dintre el și Jon Bon Jovi, Richie Sambora a lăsat să se înțeleagă, într-un interviu acordat recent, că este posibil să revină în scurt timp în formația care l-a consacrat. Artistul a ținut să mulțumească publicului pentru susținere și loialitate.

Richie Sambora a declarat:

"Din păcate nu am fost prezent la concertul din 5 iulie de la Hyde Park. Pur și simplu nu avea cum să se întâmple. Sunt foarte trist că îmi dezamăgesc fanii. Țin foarte mult la ei, iubesc trupa și sunt împreună cu Jon de 30 de ani, astfel încât toate aceste lucruri întristează și afectează foarte mulți oameni din jurul nostru. Problema va fi rezolvată și aștept să văd ce se întâmplă la sfârșitul verii. Luna septembrie poate fi un nou început așa că sper să ne revedem cât mai repede."

Richie Sambora, în vârstă de 54 de ani, a pus bazele formației împreună cu Jon Bon Jovi în urmă cu 30 de ani. De-a lungul anilor trupa a vândut peste 130 de milioane de discuri în întreaga lume și a vizitat peste 50 de țări. Turneul de promovare a noului album Bon Jovi, "What About Now", este în plină desfășurare, trupa urmând să acopere până în luna octombrie 30 de țări, totalizând 110 concerte.

Turneul Bon Jovi nu va ajunge anul acesta în România însă șansele pentru un concert la București în 2014 sunt foarte mari. Dezvăluirea a fost făcută de Marcel Avram, promoter al unor evenimente de mare anvergură precum concertele Michael Jackson, Rammstein, AC/DC, Metallica, Prodigy, Eric Clapton și lista poate continua. Acesta s-a aflat și în spatele concertului Bon Jovi din Piața Constituției desfășurat pe 10 iulie 2011 în fața a peste 55.000 de oameni.

Richie Sambora - "Come Back As Me"

Potrivit revistei Pollstar, trupa Bon Jovi a avut cele mai mari încasări din concerte în prima jumătate din 2013, înregistrând 142.1 milioane de dolari. Pe locul doi se clasează Bruce Springsteen cu 103.9 milioane de dolari, iar pe trei Rolling Stones cu 87.7 milioane de dolari.

PUBLICITATE
Comentează

Trending