Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2019 INFO CONCERT:
Neversea 2019
INFO CONCERT:
Electric Castle Festival 2019
INFO CONCERT:
Ed Sheeran
Ester Peony, interviu InfoMusic 2019Ester Peony, despre reacțiile fanilor Eurovision: "Că le place, că nu le place, eu îi iubesc" INFO CONCERT:
UNTOLD Festival 2019
INFO CONCERT:
Nikos Vertis

Restricții rutiere pentru concertul Roger Waters – The Wall

Pregătirile pentru cea mai mare producție muzicală organizată vreodată în România sunt în toi. Astfel, în zona Pieței Constituției vor fi aplicate zilele următoare o serie de restricții de circulație. Concertul Roger Waters - The Wall va avea loc pe 28 august în fața Palatului Parlamentului.
Roger Waters

Roger Waters

UPDATE: Urmărește galeria foto ROGER WATERS THE WALL la București

Vizionează galeria foto, click pe poze pentru mărire/slideshow

Doar câteva zile au mai rămas până la show-ul Roger Waters - The Wall. Recunoscut la nivel modial drept una dintre cele mai ample producții muzicale, The Wall a fost regândit special pentru concertele în aer liber, astfel încât dimensiunile scenei sunt cu adevarat impresionante, zidul din spatele acesteia măsurând nu mai puțin de 150 de metri lungime și aproximativ 12 metri înălțime. Întreaga structură va fi realizată din “cărămizi”, ce vor alcătui cea mai mare suprafață de proiecții video: peste 1500 de mp, peste 40 de proiectoare gigantice fiind responsabile de efectele vizuale ale show-ului. Scena va avea totodată și cel mai mare acoperiș din lume: 54 de metri lățime și 32 de metri deschidere, fiind asamblat la o înălțime de 24 de metri, ce va asigura protecția unei suprafețe de peste 1000 mp. Pentru ridicarea uriașului acoperiș sunt necesare nu mai puțin de 4 zile, 2 macarale de 60 de tone fiecare și aproximativ 60 de oameni.

Roger Waters - The Wall - ARENA 2012

Roger Waters - The Wall - ARENA 2012

Pentru ca pregătirile să se poată desfășura conform programului stabilit, în perioada următoare se vor aplica o serie de restricții rutiere:

  • între 22 august, începad cu ora 00:00, si 31 august, ora 24:00, se va restrictiona circulatia rutiera pe banda 1 din Piata Constitutiei dinspre breteaua Ministerului de Finante si breteaua Parchetului General;
  • între 23 august, începând cu ora 00:00, și 30 august, ora 24:00, se va restrictiona circulatia rutiera pe Bulevardul Libertatii, benzile 1 si 2 pe sensul de mers dinspre Blvd. Natiunile Unite spre Calea 13 Septembrie si banda 1 de circulatie pe sensul de mers dinspre Calea 13 Septembrie inspre Blvd Natiunile Unite;
  • între 23 august, începând cu ora 00:00, și 30 august, ora 24:00, se va restricționa circulatia rutieră pe breteaua Ministerului de Finante si breteaua Parchetului General, banda 3;
  • între 26 august începând cu ora 20:00, și 29 august, ora 08:00, se va restricționa circulația rutieră pe Bulevardul Unirii de la Intersectia cu Splaiul Unirii, inspre Piata Constitutiei, și pe Bulevardul Libertății, de la intersecția cu Calea 13 Septembrie până la intersecția cu Bulevardul Națiunile Unite.

Concertul Roger Waters – The Wall va avea loc miercurea viitoare, pe 28 august, în Piata Constituției din București, ultimele bilete rămase putând fi achiziționate din rețeaua magazinelor Diverta, Magazinul Muzica, Libraria Mihai Eminescu sau online, de pe www.myticket.ro.

Pentru show-ul Roger Waters – The Wall InfoMusic oferă două invitații, pe care le puteți câștiga participând la concurs.

Obține informații suplimentare despre eveniment:

Citește mai multe despre Roger Waters
Raluca Chirilă este Editor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Katy Perry este o regină emancipată în noul spot "Killer Queen" - VIDEO

Katy Perry a lansat recent o nouă linie de parfumuri, cea de-a treia după "Purr" din 2010 și "Meow" din...

Închide