Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2019 INFO CONCERT:
BT Live: GOLAN / Ruben Keybo
Melodiile calificate în Selecția Națională pentru Eurovision 2019Eurovision 2019 România: Ascultă melodiile calificate în Selecția Națională - AUDIO Mihai Mărgineanu intervievat de InfoMusic (decembrie 2018)Mihai Mărgineanu: Zarița Zanga mi-a schimbat de două ori viața INFO CONCERT:
Nikos Vertis
INFO CONCERT:
Slayer
INFO CONCERT:
Bon Jovi

Program și reguli de acces la Summer Well 2013

O nouă ediție Summer Well își deschide porțile pe 10 august, timp de două zile publicul fiind așteptat la Domeniul Stirbey din Buftea pentru o minivacanță cu muzică live și distracție din belșug. Vezi programul și consultă regulile de acces recomandate de către organizatori.
Summer Well 2013

Summer Well 2013

Festivalul Summer Well 2013 se desfășoară în weekendul 10 – 11 august, în aceeași locație din Buftea, Domeniul StirbeySummer Well păstrează structura din anii precedenţi cu 10 formaţii care vor concerta pe scena festivalului.

Program și line-up Summer Well 2013

Programul festivalului este 15:00 – 02:00 (în fiecare dintre cele două zile de festival). După ora 02:00 dimineața, accesul în spațiul festivalului nu mai este permis.

Sâmbătă, 10 august:

 • Blood Red Shoes - 17:00
 • Eugene McGuinness - 18:15
 • Michael Kiwanuka - 19:30
 • Glasvegas - 20:45
 • The XX - 22:15

Duminică, 11 august:

 • The Family Rain - 17:00
 • Spector - 18:15
 • Everything Everything - 19:30
 • The Vaccines - 20:45
 • Suede - 22:15

Reguli de acces la Summer Well 2013

Nu este permis accesul cu:

 • sticle, conserve,
 • artificii,
 • umbrele,
 • arme, lanturi, obiecte periculoase,
 • aparate foto profesionale sau semi-profesionale (cu obiectiv detasabil),
 • aparate de inregistrare audio-video,
 • căști de motocicletă sau bicicletă
 •  animale de companie

Accesul copiilor sub 12 ani este gratuit și este permis doar dacă aceștia sunt însoțiti de unul dintre părinți. Părintele însoțitor trebuie să prezinte un abonament valabil pentru accesul său și al copilului la festival. Un părinte poate însoți un singur copil (abonamentul părintelui va permite acesul aceștuia și doar al unui copil sub 12 ani). Accesul la festival pentru orice persoană cu vârsta peste 12 ani se va face pe baza unui abonament valid. La intrarea în spațiul festivalului - și după validarea abonamentului - participanții vor primi câte o brățară care va fi valabilă pe parcursul ambelor zile de festival. Un abonament îi dă dreptul participantului la o singură brățară.

Transportul la Summer Well 2013

Pentru Summer Well 2013 va exista o linie specială RATB, care va face legătura între București și Domeniul Știrbey. Autobuzele vor pleca din stația Muzeul Țăranului Român (în spatele Muzeului Antipa din Piața Victoriei)  începând cu ora 14:30 și va funcționa până în jurul orei 01:00. Acestea vor circula fără oprire până la Domeniul Știrbey din Buftea. Plecarea se va face din stația amenajată lângă Domeniul Știrbey. Durata unei călătorii este de aproximativ 30 minute.

Prețul unei călătorii este de 3,5 lei pentru cei care au portofel electronic (7 lei dus-întors pentru cei care nu au).

Doritorii vor putea ajunge la Summer Well 2013 și cu mașinile proprii. Pentru aceasta pot folosi unul dintre cele trei trasee cunoscute: prin ChitilaMogoșoaia sau Corbeanca.

În Buftea există spații de parcare amenajate. O parte dintre acestea (aproximativ 350 locuri de parcare) se găsesc chiar în apropierea Domeniului Știrbey. Pe lângă acestea, cei care vin cu masinile vor putea parca pe străzile din apropierea Domeniului.

Activități Summer Well 2013

Zona principala a festivalului va fi Peluza Centrala, acolo unde va fi amplasată scena principală a festivalului. În jurul lacului interior vor exista terase și zone de relaxare, iar pe malul lacului Buftea vom avea din nou Sunset Cafe. Zona "food court" se va extinde (la fel și oferta culinară a festivalului) și noi zone de activități (indoor și outdoor) vor fi dezvoltate în sala Regina Maria și în Palatul Știrbey. Partenerii festivalului pregătesc programe care să umple ziua de festival și care să adauge un plus de distracție pentru cei care își doresc ceva mai mult decât muzica live.

Obține informații suplimentare despre eveniment:

Raluca Chirilă este Editor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Def Leppard lansează un nou DVD, "Viva! Hysteria"

Def Leppard va lansa pe 21 octombrie un nou DVD intitulat "Viva! Hysteria". Acesta a fost înregistrat la începutul acestui...

Închide