Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2019 INFO CONCERT:
Neversea 2019
INFO CONCERT:
Electric Castle Festival 2019
INFO CONCERT:
Ed Sheeran
Ester Peony, interviu InfoMusic 2019Ester Peony, despre reacțiile fanilor Eurovision: "Că le place, că nu le place, eu îi iubesc" INFO CONCERT:
UNTOLD Festival 2019
INFO CONCERT:
Nikos Vertis

Program și reguli de acces la concertul Roger Waters - The Wall

Miercuri, pe 28 august 2013 va avea loc în Piața Constituției concertul Roger Waters - The Wall, cea mai mare producție muzicală organizată vreodată în România. Vezi programul și consultă regulile de acces recomandate de către organizatori.

Ultimul eveniment al sezonului organizat de Emagic și cel mai așteptat show al anului se apropie cu pași repezi, miercuri, 28 august, publicul fiind invitat să asiste la concertul Roger Waters – The Wall. După show-ul pe care îl va susține la Budapesta, artistul va ajunge în premieră în țara noastră, pregătit să ofere publicului român un spectacol care să rămână în istoria evenimentelor din România.

UPDATE: Urmărește galeria foto ROGER WATERS THE WALL la București

Vizionează galeria foto, click pe poze pentru mărire/slideshow

Programul concertului Roger Waters - The Wall

Accesul publicului se va face începând cu ora 17:00, pe la cele două intrări amenajate pe Bulevardul Libertății: intrarea dinspre Parcul Izvor și cea dinspre bulevardul Regina Maria (Calea 13 Septembrie). Concertul este programat să înceapă în jurul orei 20:00.

Organizatorii recomandă publicului să vină la eveniment cât mai devreme, pentru a evita pe cât posibil aglomerația de la porțile de acces. Biletul achiziționat pentru acest concert permite accesul o singură dată în zona de eveniment. Conform cerințelor venite din partea echipei artistului, cei care părăsesc zona de concert și doresc să reintre vor fi nevoiți să cumpere un bilet nou.

Vizionează galeria foto, click pe poze pentru mărire/slideshow

Accesul copiilor la concertul lui Roger Waters

Organizatorii nu încurajează prezența copiilor la astfel de concerte din cauza sunetului extrem de puternic, însă dacă părinții aleg să vină alături de cei mici, aceștia vor avea acces în zona de concert doar în baza unui bilet valid. Organizatorii atenționează publicul asupra faptului că în cadrul show-ului se vor utiliza jocuri de lumini de mare intensitate și efecte pirotehnice.

Reguli de acces la concert

În zona de concert nu va fi permis accesul cu:

 • sticle (inclusiv sticlele de parfum de orice cantitate, orice alte sticle sau deodorante), spray-uri
 • bidoane de plastic, cutii de băutură, conserve
 • artificii
 • lasere
 • bannere susținute de bețe
 • scaune
 • arme, obiecte contondente, lanțuri
 • băuturi sau mâncare
 • animale de companie
 • rucsacuri, bagaje voluminoase
 • aparate foto de orice tip sau aparate de înregistrare audio-video

Ca urmare a regulilor foarte stricte ale artistului, agenții de pază vor percheziționa în detaliu și orice obiecte interzise descoperite în urma verificărilor vor fi oprite la porți, fără garanții. De aceea, toți fanii ce vor participa la eveniment sunt sfătuiți să fie atenți și să lase la mașină sau acasă orice obiect aflat pe lista lucrurilor nepermise. De asemenea, în caz de ploaie, accesul cu umbrele nu va fi permis, spectatorilor fiindu-le recomandat să-și aducă pelerine de ploaie.

În zona de concert, pentru eficientizarea accesului la bar, toate produsele vor fi comercializate în baza unor jetoane ce vor putea fi procurate de la punctele special amenajate în locație. Costul unui jeton va fi de 7 lei. 

Schema zonei de concert - amplasarea categoriilor de bilete

Hartă acces la concertul Roger Waters - The Wall

Hartă acces la concertul Roger Waters - The Wall - CLICK PENTRU MARIRE

Citiți și informațiile privind accesul rutier în zona concertului Roger Waters din Piața Constituției, restricțiile de circulație se întind pe o perioadă mai lungă și privesc străzile adiacente.

The Wall Live 2013 Official Trailer

Obține informații suplimentare despre eveniment:

Citește mai multe despre Roger Waters
Raluca Chirilă este Editor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
John Newman a lansat un nou clip la piesa "Cheating" - VIDEO

John Newman revine cu un nou videoclip la melodia "Cheating", extrasă de pe primul său album. După succesul avut cu...

Închide