Cele mai așteptate concerte în România și recomandări2018: Cele mai importante concerte în România Antrenori Vocea României 2018Ce piese ar cânta la audiții antrenorii de la Vocea României, Tudor Chirilă, Smiley, Andra și Irina Rimes - VIDEO INFO CONCERT:
Lenny Kravitz
INFO CONCERT:
David Duchovny
Câștigă o invitație dublă la concertul lui Goran Bregovic din 29 septembrie INFO CONCERT:
Zilele Bucureștiului 2018: Rod Stewart, Hurts, Gheorghe Zamfir
HavasiINFO CONCERT:
Havasi

Prince a lansat o nouă melodie, "Groovy Potential" - AUDIO

Prince, unul dintre cei mai nonconformiști artiști, a lansat un nou single intitulat "Groovy Potential". Melodia este inclusă pe albumul "Plectrum Electrum" programat spre lansare la sfârșitul acestui an.
Prince

Prince

Prince, unul dintre cei mai nonconformiști artiști, a lansat un nou single, intitulat "Groovy Potential", care poate fi ascultat pe InfoMusic mai jos. Melodia este inclusă pe viitorul album de studio, "Plectrum Electrum", programat spre lansare la sfârșitul anului prin intermediul casei de discuri Kobalt Music Group. Ca și precedentele single-uri, "FixUrLifeUp", "Ain't Gonna Miss U When Ur Gone" și "Extraloveable Reloaded", "Groovy Potential" poate fi descărcată de pe site-ul 3rdeyegirl.com la prețul de 0.88 dolari.

"Plectrum Electrum" este înregistrat alături de trupa 3rd Eye Girl, formată din baterista Hannah Ford, chitarista Donna Grantis şi basista Ida Nielsen. Acesta se află în turneul "The Live Out Loud Tour 2013", care a demarat pe 15 aprilie în Vancouver şi va ajunge în oraşe precum Portland, Seattle, San Francisco, San Diego, Las Vegas sau Denver.

Prince - "Groovy Potential"

Până în prezent, Prince are 90 de single-uri de succes, lansate atât sub numele său, dar și sub alte pseudonime. Încă de la începutul carierei sale, artistul a compus foarte mult, inclusiv pentru alți cântăreți, și a vândut peste 80 de milioane de discuri la nivel mondial și a câștigat șapte premii Grammy, Globul de Aur și Academy Award. În 2004 Prince a fost introdus în Rock and Roll Hall of Fame iar celebra revista Rolling Stone l-a clasat pe locul 27 în topul 100 Greatest Artists of All Time (cel mai bun artist din toate timpurile). Pe 19 mai, în Las Vegas, în cadrul evenimentului Billboard Music Awards 2013, Prince, care a împlinit anul acesta 55 de ani, a fost premiat pentru întreaga carieră.

Citește mai multe despre Prince
RECOMANDARE:Cumpără un disc cu Prince

album-prince-art-official-agealbum-prince-the-revolution-purple-rainalbum-prince-the-very-bestalbum-prince-controvesyalbum-prince-1999

Mihai Anghel este ex- News Editor & Fotograf la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Lady Gaga le spune fanilor să NU cumpere noul album "ARTPOP" - VIDEO

Lady Gaga a lansat un clip de promovare neconvențional. Artista le spune fanilor să nu cumpere albumul "ARTPOP" și single-ul...

Închide