Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2019 Ian Gillan, solistul Deep Purple în concert la Cluj-Napoca pe 10 decembrie 2019Poze concert Deep Purple la Cluj-Napoca - 2019 Laura Bretan intervievată de InfoMusic pe 3 decembrie 2019Cu gândul la 2020, Laura Bretan vorbește despre majorat, viitorul album și un turneu extins INFO CONCERT:
Electric Castle Festival 2020
INFO CONCERT:
Summer Well 2020
INFO CONCERT:
Avishai Cohen
INFO CONCERT:
Celine Dion

Posibilă colaborare între Inna și David Guetta - FOTO

David Guetta și Inna s-au întâlnit în backstage la Weekend Festival din Finlanda, unde au discutat despre muzică și planuri de viitor. Guetta este mereu în căutare de tinere talente, astfel că sunt șanse pentru o viitoare colaborare între cei doi artiști.
Inna - Live la Weekend Festival, Helsinki (Finlanda), august 2013

Inna - Live la Weekend Festival, Helsinki (Finlanda), august 2013

Săptămâna trecută, Inna a făcut parte din line-up-ul unuia dintre cele mai mari festivaluri din Finlanda. Weekend Festival s-a desfășurat în Helsinki și a strâns nume importante din muzica electronică. Inna a cântat în fața a peste 30.000 de oameni, care au vibrat de bucurie la toate piesele artistei și au cântat la unison cu ea.

În plus, Inna a fost invitată la un eveniment special unde mai participat Armin van Buuren, David Guetta și Sebastian Ingrosso de la Swedish House Mafia. Artista a avut ocazia să stea de vorbă cu Guetta, alături de care s-a și fotografiat. Îmaginea a strâns pe facebook peste 40.000 de like-uri într-un timp record. Aflați în backstage, cei doi au discutat despre muzică și planuri de viitor. Se știe că celebrul DJ este mereu în căutare de tinere talente, rămâne de văzut dacă artista l-a cucerit pe acesta.

Inna a cântat pe aceeași scenă cu David Guetta la Weekend Festival. Cei doi s-au au stat de vorbă în backstage

Inna a cântat pe aceeași scenă cu David Guetta la Weekend Festival. Cei doi au stat de vorbă în backstage despre planurile de viitor

Inna continuă turneul "Party Never Ends" în Europa luna aceasta și luna următoare, iar din octombrie, se întoarce în America Latina pentru cel de-al cincilea turneu. Artista a lansat luna trecută clipul noului single "Be My Lover", care se bucură deja de peste 2 milioane de vizualizări pe contul de YouTube. Melodia este un cover după celebrul hit cu același nume al trupei La Bouche.

Inna live la Weekend Festival - Helsinki (Finlanda), august 2013

Citește mai multe despre David GuettaInna
Alexandra Necula este ex-News Editor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Tears for Fears a lansat "Ready To Start" (cover Arcade Fire) - AUDIO

Fanii curentului new wave vor avea parte în curând de o surpriză din partea uneia dintre cele mai proeminente trupe...

Închide