Cele mai așteptate concerte în România și recomandări2018: Cele mai importante concerte în România Summer Well 2018: Picnic indie cu topping electro și hip-hop autentic pe scena Red Bull INFO CONCERT:
AWAKE Festival 2018
INFO CONCERT:
BUCHAREST GreenSounds FESTIVAL 2018
INFO CONCERT:
David Garrett
INFO CONCERT:
Nightwish - 20 de ani
INFO CONCERT:
Cerbul de Aur 2018

Placebo prezintă noul single "Loud Like Love" - LYRIC VIDEO

Noul lyric video lansat de Placebo este o avalanșă de culori intense. Realizat pentru single-ul "Loud Like Love", clipul psihedelic face o conexiune între iubire și atomii corpului uman.
Placebo

Placebo

Placebo ne hipnotizează cu noul lyric video realizat pentru single-ul "Loud Like Love", lansat astăzi, 6 august. Folosindu-se de culori puternice, explozii și suprapuneri de imagini, clipul transpune publicul într-o stare psihedelică. Partea vizuală accentuează mesajul piesei privind conexiunea dintre iubire și atomii ce formează corpul uman.

"Loud Like Love" este al doilea extras după "Too Many Friends" și single-ul ce dă titlul viitorului album. Anunțat pentru data de 16 septembrie, noul material înregistrat de Placebo a fost produs de Adam Noble. Este prima apariție discografică a trupei din ultimii 4 ani, după "Battle For The Sun" (2009) care s-a bucurat de numeroase recenzii pozitive.

Grupul a înregistrat cel de-al 7 album în perioada 2012-2013 în studioul RAK Studios. Situat în Londra, acesta a fost locul unde Placebo a înregistrat discul "Meds" din 2006. În plus, "Loud Like Love" a fost masterizat de Tim Young, același inginer de sunet care s-a ocupat de "Meds". Noul material poate fi deja precomandat de pe site-ul oficial al trupei în format digital, CD, vinil sau DVD cu secvențe din cadrul sesiunilor de înregistrări.

Placebo a anunțat primele concerte din Europa ale turneului de promovare. Începând cu luna noiembrie și până la sfârșitul acestui an, trupa va cânta în: Polonia, Germania, Elveția, Austria, Italia, Suedia, Danemarca, Norvegia, Belgia, Franța, Olanda și Regatu Unit al Marii Britanii. Rămâne de văzut dacă în 2014 trupa va reveni în România pentru a prezenta noul album. Până acum, Placebo a cântat la noi de 3 ori, ultimul concert având loc în 2012 pe stadionul Iolanda Balaș din București - Recenzie și galerie foto de la concertul Placebo.

Placebo - "Loud Like Love"

[youtube https://www.youtube.com/watch?v=pi_AJxsdOKo&w=600]

Citește mai multe despre Placebo
Alexandra Necula este ex-News Editor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Texas a lansat "Detroit City" - VIDEOCLIP

În noul videoclip, Sharleen Spiteri se plimbă pe străzile celebrului oraș american Detroit la volanul unui Ford clasic. Single-ul "Detroit...

Închide