Cele mai așteptate concerte în România și recomandări2018: Cele mai importante concerte în România INFO CONCERT:
Full Moon Festival 2018
INFO CONCERT:
Cerbul de Aur 2018
Poze de la concertul Nightwish - 20 de ani INFO CONCERT:
Summer Well 2019
INFO CONCERT:
BUCHAREST GreenSounds FESTIVAL 2018
INFO CONCERT:
David Garrett

Placebo prezintă clipul "Too Many Friends" - VIDEOCLIP

Placebo a realizat un videoclip inedit pentru single-ul "Too Many Friends" împreună cu scriitorul american Brett Easton Ellis și regizorul Saman Kesh. Inspirat din filmele Sherlock Holmes, clipul pune accentul pe detaliile mărunte, dar esențiale pentru a trage o concluzie în cazul incidentului prezentat.
Secvență clip Placebo -

Secvență clip Placebo - "Too Many Friends"

La scurt timp de la lansarea lyric video-ului "Loud Like Love", Placebo revine cu videoclipul single-ului "Too Many Friends". Clipul interactiv, pe care îl puteți urmări mai jos, a fost regizat de Saman Kesh. Scenariul a fost realizat în colaborare cu scriitorul american Brett Easton Ellis, care interpretează și rolul de narator. Povestea prezentată pare inspirată din cele mai recente ecranizări cu Sherlock Holmes, făcând o analiză în detaliu a unui incident ce are loc la o petrecere. Videoclipul a fost filmat luna trecută, în Los Angeles.

"Too Many Friends" este primul extras de pe noul album al trupei, "Loud Like Love", programat să apară pe 16 septembrie. Materialul produs de Adam Noble este prima apariție discografică Placebo din ultimii 4 ani, după "Battle For The Sun" (2009) care s-a bucurat de numeroase recenzii pozitive. Grupul a înregistrat cel de-al 7 album în perioada 2012-2013 în studioul RAK Studios. Situat în Londra, acesta a fost locul unde Placebo a înregistrat și discul "Meds" din 2006. "Loud Like Love" poate fi deja precomandat de pe site-ul oficial al trupei în format digital, CD, vinil sau DVD cu secvențe din cadrul sesiunilor de înregistrări.

Placebo a anunțat primele concerte ale turneului de promovare european. Începând cu luna noiembrie și până la sfârșitul acestui an, trupa va cânta în: Polonia, Germania, Elveția, Austria, Italia, Suedia, Danemarca, Norvegia, Belgia, Franța, Olanda și Regatu Unit al Marii Britanii. Rămâne de văzut dacă în 2014 formația va reveni în România pentru a prezenta noul album. Până acum, Placebo a cântat la noi de 3 ori, ultimul concert având loc în 2012 pe stadionul Iolanda Balaș din București - Recenzie și galerie foto de la concertul Placebo.

Placebo - "Too Many Friends"

[youtube https://www.youtube.com/watch?v=Y5cZvbOisk4&w=600]

Citește mai multe despre Placebo
Alexandra Necula este ex-News Editor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Program și reguli de acces la Summer Well 2013

O nouă ediție Summer Well își deschide porțile pe 10 august, timp de două zile publicul fiind așteptat la Domeniul...

Închide