Cele mai așteptate concerte în România și recomandări2018: Cele mai importante concerte în România Summer Well 2018: Picnic indie cu topping electro și hip-hop autentic pe scena Red Bull INFO CONCERT:
AWAKE Festival 2018
INFO CONCERT:
BUCHAREST GreenSounds FESTIVAL 2018
INFO CONCERT:
David Garrett
INFO CONCERT:
Nightwish - 20 de ani
INFO CONCERT:
Cerbul de Aur 2018

Pink povestește despre cel mai emoționant moment din ultimul turneu

Pink s-a bucurat recent de un mesaj emoționant din partea unuia dintre fanii săi. Aflată în turneul internațional de promovare a albumului "The Truth About Love", artista a povestit la un post de radio australian despre tweet-ul ce a determinat-o să coboare de pe scenă în timpul unui concert pentru a face o surpriză unei persoane speciale.
Pink (2012)

Pink

"Recent am avut parte de cel mai cool moment din turneu. Mă întorc în baie pentru a face câteva vocalize și intru pe Tweeter pentru a vedea reacțiile publicului. Este cel de-al 85-lea show pentru noi, însă cei care și-au luat bilet la concert îl văd pentru prima oară, iar asta mă menține pregătită și motivată", mărturisește Pink într-un interviu acordat gazdelor unui post de radio australian, Kyle și Jackie O. "Citind, la un moment dat aflu despre un puști, Calvin, care tocmai învinsese cancerul, avea sindromul Down și era la concert. Albumul meu îl ajutase să treacă cu bine de perioada de tratament. Mama lui mi-a scris o scrisoare și după ce o citesc mă hotărăsc să-i fac o surpriză. La începutul piesei "So What" zbor de pe scenă ținându-mă de trapez (face parte din coregrafia Pink din cadrul turneului) și strigând <<Vin la tine Calvin!>>. Am ajuns în dreptul secțiunii unde se aflau scaunele cu rotile iar mama lui a început să suspine. Eu am început să plâng iar el era foarte entuziasmat. Acesta va rămâne pentru mine unul dintre cele mai emoționante momente din viața mea."

"The Truth About Love Tour" este cel de-al șaselea turneu al artistei pop-rock și va însuma până la finalul lui 2013 în jur de 140 de concerte. În cadrul acestui turneu, Pink promovează albumul "The Truth About Love", primul material discografic din carieră ce a debutat pe prima poziție în topul Billboard. Albumul a înregistrat până în prezent vânzări de peste un milion 600 de mii de copii, fiind dublu certificat cu platină de către RIAA (Recording Industry Association of America).

Anul acesta Pink a fost nominalizată la trei categorii din cadrul MTV Video Music Awards: "Best Female Video"," Best Collaboration" și " Best Editing". Câștigătorii vor fi anunțați pe 25 august în cadrul ceremoniei de decernare a premiilor, ce va avea loc la Barclay Center din Brooklyn, New York.

Pink - "Just Give Me A Reason" ft. Nate Ruess

Citește mai multe despre Pink
Raluca Chirilă este Editor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Arctic Monkeys a lansat "Why’d You Only Call Me When You’re High?" - VIDEOCLIP

Arctic Monkeys a lansat un nou videoclip, intitulat "Why’d You Only Call Me When You’re High?", inclus pe albumul "AM"....

Închide