Urmărește-ne în Social Media

Concerte & turnee

Peste 50 de fani au fost arestați la concertul lui Eminem

Peste 50 de fani veniți la concertul lui Eminem din Irlanda au fost arestați pentru tulburarea liniștii publice, consum de narcotice și condus sub influența alcoolui.

Publicat

pe

Eminem
Eminem

Eminem a susținut un concert la Slane Castle din Irlanda la sfârșitul săptămânii trecute, pe 17 august. Spectacolul s-a finalizat cu o serie de incidente, 22 de persoane fiind arestate pentru tulburarea liniștii publicii, iar 35 pentru deținere și consum de droguri.

Pe de altă parte, autoritățiile au ținut să precizeze că la spectacol au fost prezenți peste 80.000 de oameni care s-au comportat exemplar și au respectat regulile impuse pentru o bună desfășurare a evenimentului. De asemenea, promoterul concertului MCD a lăudat fanii pentru că s-au purtat civilizat.

Anul trecut, 9 persoane au fost înjunghiate la un concert susținut de Swedish House Mafia în Phoenix Park. Din acest motiv, autoritățiile a luat măsuri mari de securitate pentru spectacolul lui Eminem. Fanii au fost verificați în 3 puncte diferite, polițiștii uitându-se atent după alcool, droguri și arme. Au fost prezenți în jur de 750 de ofițeri de poliție și 500 de comisari locali.

Eminem a deschis concertul din Irlanda cu noul său single "Survival", lansat cu doar câteva zile în urmă. Acesta anunță cel de-al 8-lea album al lui Eminem , programat să apară în această toamnă. Materialul va include colaborări cu numeroși artiști și prieteni, precum Dr. Dre și 50 Cent. Rapperul a anunțat încă din mai 2012 că lucrează la un nou disc. Numeroase publicații l-au listat în topul celor mai așteptate albume din 2013. Potrivit DJ-ului Alchemist, vechi colaborator al lui Eminem, noile melodii explorează diferite teritorii muzicale, ce vor surprinde publicul cu siguranță.

Eminem live la Slane Castle, Irlanda 2013

 

Trending