Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 Raluka & Ana Baniciu - Connect-R și Alex Velea la "Te cunosc de undeva!"Raluka și Ana Baniciu au marcat o nouă victorie la "Te cunosc de undeva!" Ruslana Krutas la "Românii au talent" 2021Contorsionism de Golden Buzz la "Românii au talent"; Ruslana Krutas a cucerit-o pe Alexandra Dinu Timea Csaszar la "Românii au talent" 2021"Românii au talent": Timea Csaszar le-a dat peste nas colegilor care au râs de vocea ei Natalia Gordienko în videoclipul piesei ”Sugar”"Sugar" e piesa Moldovei la Eurovision 2021. Urmărește videoclipul Nataliei Gordienko Roxen - AmnesiaRoxen - Amnesia (Piesa României la Eurovision 2021) "Românii au talent" sezonul 11La 10 ani, o concurentă revine la "Românii au talent" cu speranța obținerii unui Golden Buzz

Peste 50 de fani au fost arestați la concertul lui Eminem

Peste 50 de fani veniți la concertul lui Eminem din Irlanda au fost arestați pentru tulburarea liniștii publice, consum de narcotice și condus sub influența alcoolui.
Eminem

Eminem

Eminem a susținut un concert la Slane Castle din Irlanda la sfârșitul săptămânii trecute, pe 17 august. Spectacolul s-a finalizat cu o serie de incidente, 22 de persoane fiind arestate pentru tulburarea liniștii publicii, iar 35 pentru deținere și consum de droguri.

Pe de altă parte, autoritățiile au ținut să precizeze că la spectacol au fost prezenți peste 80.000 de oameni care s-au comportat exemplar și au respectat regulile impuse pentru o bună desfășurare a evenimentului. De asemenea, promoterul concertului MCD a lăudat fanii pentru că s-au purtat civilizat.

Anul trecut, 9 persoane au fost înjunghiate la un concert susținut de Swedish House Mafia în Phoenix Park. Din acest motiv, autoritățiile a luat măsuri mari de securitate pentru spectacolul lui Eminem. Fanii au fost verificați în 3 puncte diferite, polițiștii uitându-se atent după alcool, droguri și arme. Au fost prezenți în jur de 750 de ofițeri de poliție și 500 de comisari locali.

Eminem a deschis concertul din Irlanda cu noul său single "Survival", lansat cu doar câteva zile în urmă. Acesta anunță cel de-al 8-lea album al lui Eminem , programat să apară în această toamnă. Materialul va include colaborări cu numeroși artiști și prieteni, precum Dr. Dre și 50 Cent. Rapperul a anunțat încă din mai 2012 că lucrează la un nou disc. Numeroase publicații l-au listat în topul celor mai așteptate albume din 2013. Potrivit DJ-ului Alchemist, vechi colaborator al lui Eminem, noile melodii explorează diferite teritorii muzicale, ce vor surprinde publicul cu siguranță.

Eminem live la Slane Castle, Irlanda 2013

 

Citește mai multe despre Eminem
Alexandra Necula este ex-News Editor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Mick Jagger și Bono povestesc despre "Muscle Shoals" într-un nou TRAILER

"Muscle Shoals", documentarul ce spune povestea legendarului studio de înregistrări cu același nume, ajunge în această toamnă în cinematografe. Realizat...

Închide