Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2019 INFO CONCERT:
BZN - Grand Finale Tour
INFO CONCERT:
Lenny Kravitz
INFO CONCERT:
Retro Music Festival 2019
INFO CONCERT:
Chris Botti
INFO CONCERT:
Michael Bolton
INFO CONCERT:
Ed Sheeran

Paul McCartney a lansat "New" - AUDIO

Sir Paul McCartney este pregătit să împărtășească publicului noi compoziții muzicale. Un album cu piese originale este deja pe drum, prima piesă dezvăluită fiind "New".
Paul McCartney

Paul McCartney

Paul McCartney nu a uitat încă gustul chitării, demonstrând că la cei 71 de ani ai săi că rock-ul încă îl menține tânăr. Fostul membru Beatles se pregătește de lansarea unui nou album, compus în întregime din piese originale, încheind astfel o pauză de șase ani de la apariția pe piață a "Memory Almost Full", precedentul material discografic fără coveruri în componență.

Intitulat sugestiv "New", materialul va fi lansat pe piață pe 14 octombrie 2013 și poate fi deja precomandat de pe iTunes la prețul de 8.99 euro. Albumul include 12 piese în ediția standard și 14 în ediția deluxe.

Pentru noile compoziții, Paul McCartney a colaborat cu Mark Ronson, Ethan Johns, Paul Epworth și Giles Martin, ceea ce a asigurat varietatea necesară albumului.

"Albumul este foarte diversificat. Am lucrat cu patru producători și fiecare dintre ei a adus câte ceva diferit. Piesele nu au fost scrise, ci improvizate", a indicat artistul britanic.

Primul single dezvăluit de pe noul album este cel care dă titlul materialului. "New" a fost produsă de Mark Ronson, artist englez cunoscut pentru colaborările cu Amy Winehouse, Lady Gaga și Lily Allen.

""New" este o piesă de dragoste care spune <<nu te uita la mine, nu am niciun răspuns să-ți dau. Nu știu ce se întâmplă, nu știu cum se întâmplă, dar e bine și te iubesc.>>", a povestit Paul McCartney pentru BBC.

Paul McCartney -"New"

"New" este cel de-al șaisprezecelea material discografic al lui Paul McCartney. Descris în Guinness World Records drept "compozitorul care a înregistrat cele mai mari vânzări din toate timpurile", fostul membru Beatles a acumulat în palmares 60 de discuri de aur, având la activ peste 100 de albume vândute.

Citește mai multe despre Paul McCartney
Raluca Chirilă este Editor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Concerte și petreceri în weekendul 30 august - 1 septembrie 2013 - GHID

Fiecare weekend aduce cu sine porția meritată de relaxare și distracție. Pentru a ști exact cum să îți organizezi agenda...

Închide