Urmărește-ne în Social Media

Muzică nouă

Paul McCartney a lansat "New" - AUDIO

Sir Paul McCartney este pregătit să împărtășească publicului noi compoziții muzicale. Un album cu piese originale este deja pe drum, prima piesă dezvăluită fiind "New".

Publicat

pe

Paul McCartney
Paul McCartney │ FOTO: www.facebook.com

Paul McCartney nu a uitat încă gustul chitării, demonstrând că la cei 71 de ani ai săi că rock-ul încă îl menține tânăr. Fostul membru Beatles se pregătește de lansarea unui nou album, compus în întregime din piese originale, încheind astfel o pauză de șase ani de la apariția pe piață a "Memory Almost Full", precedentul material discografic fără coveruri în componență.

Intitulat sugestiv "New", materialul va fi lansat pe piață pe 14 octombrie 2013 și poate fi deja precomandat de pe iTunes la prețul de 8.99 euro. Albumul include 12 piese în ediția standard și 14 în ediția deluxe.

Pentru noile compoziții, Paul McCartney a colaborat cu Mark Ronson, Ethan Johns, Paul Epworth și Giles Martin, ceea ce a asigurat varietatea necesară albumului.

"Albumul este foarte diversificat. Am lucrat cu patru producători și fiecare dintre ei a adus câte ceva diferit. Piesele nu au fost scrise, ci improvizate", a indicat artistul britanic.

Primul single dezvăluit de pe noul album este cel care dă titlul materialului. "New" a fost produsă de Mark Ronson, artist englez cunoscut pentru colaborările cu Amy Winehouse, Lady Gaga și Lily Allen.

""New" este o piesă de dragoste care spune <<nu te uita la mine, nu am niciun răspuns să-ți dau. Nu știu ce se întâmplă, nu știu cum se întâmplă, dar e bine și te iubesc.>>", a povestit Paul McCartney pentru BBC.

Paul McCartney -"New"

"New" este cel de-al șaisprezecelea material discografic al lui Paul McCartney. Descris în Guinness World Records drept "compozitorul care a înregistrat cele mai mari vânzări din toate timpurile", fostul membru Beatles a acumulat în palmares 60 de discuri de aur, având la activ peste 100 de albume vândute.

Comentează

Trending