Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2019 INFO CONCERT:
UNTOLD Festival 2019
Mihai Mărgineanu intervievat de InfoMusic (decembrie 2018)Câștigă o invitație dublă la concertul Mihai Mărgineanu - Fum de tavernă - 25 februarie 2019 INFO CONCERT:
Neversea 2019
Ester Peony a câștigat Eurovision România 2019Ester Peony a câștigat Selecția Naţională pentru Eurovision 2019 și va reprezenta România la Tel Aviv INFO CONCERT:
Slayer
INFO CONCERT:
El Carrusel Festival 2019

Panic! At The Disco a lansat "This Is Gospel" - VIDEOCLIP

Solistul de la Panic! At The Disco se luptă cu moartea în noul videoclip al trupei "This Is Gospel". Acesta este al doilea extras de pe materialul "Too Weird to Live, Too Rare to Die!", programat să apară în luna octombrie.
Secvență clip Panic! At The Disco -

Secvență clip Panic! At The Disco - "This Is Gospel"

Cei de la Panic! At The Disco continuă promovarea noului album cu single-ul "This Is Gospel", care se bucură de un videoclip regizat de Daniel Cloud Campos. În clip, solistul formație este înconjurat de medici care încearcă să-i salveze viața, împotriva voinței sale.

Trupa ce a dat hitul "I Write Sins Not Tragedies" va lansa noul disc pe 8 octombrie. Intitulat "Too Weird to Live, Too Rare to Die!", materialul este inspirat de orașul natal al grupului, Las Vegas. Versurile sunt compuse în principal de Brendon Urie, vocalul formației. Acesta vorbește despre felul în care te poți pierde în Las Vegas, dar și despre experiențele trăite în copilărie. Ca sound, Panic! At The Disco face o tranziția de la piesele construite pe linii melodice de pian și chitară către cele cu puternice influențe electro.

Recent, grupul a plecat într-un turneu de promovare, pe care bateristul a fost nevoit să-l abandoneze. Spencer Smith a mărturisit că se confruntă cu dependența de alcool și de medicamente legale și că are nevoie de timp pentru a se recupera. Ceilalți membrii au declarat că îl susțin 100% pe colegul lor și că este cel mai bine ca în următoarea perioadă acesta să se concentreze asupra propriei persoane. Panic! At The Disco continuă turneul în Statele Unite, având concerte până în luna octombrie. Începând cu 9 noiembrie, formația va vizita și câteva orașe din Europa, precum Germania, Franța și Anglia.

Panic! At The Disco - "This Is Gospel"

Alexandra Necula este ex-News Editor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Tom Jones va concerta din nou la București

După 2 ani de la ultimul concert susținut la București, Tom Jones revine la Sala Palatului. Concertul va avea loc...

Închide