Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2019 Ester Peony a câștigat Eurovision România 2019Ester Peony a câștigat Selecția Naţională pentru Eurovision 2019 și va reprezenta România la Tel Aviv Poze concert Tom Odell - Arenele Romane, București, 2019 INFO CONCERT:
Slayer
Poze concert IAMX in Quantic Club pe 15 februarie 2019 INFO CONCERT:
Neversea 2019
INFO CONCERT:
El Carrusel Festival 2019

NSYNC din nou pe scenă la gala MTV Video Music Awards 2013

Justin Timberlake și foștii colegi din NSYNC au pregătit o surpriză de zile mari fanilor mai nostalgici. Grupul de băieți care a făcut furori în anii '90 se va întoarce din nou pe scenă pentru a concerta în cadrul galei MTV Video Music Awards 2013. Ultima apariție televizată a formației NSYNC a fost în 2003, la premiile Grammy.
NSYNC

NSYNC

Urmărește-ne pe

Anul 2013 a fost unul plin pentru Justin Timberlake. Artistul pop a revenit în forță după o pauză de 7 ani, având suficiente piese înregistrate cât pentru a lansa nu unul, ci două albume. Așa încât, "The 20/20 Experience" a devenit un material discografic în două volume. Prima parte a fost lansată în martie, cea de-a doua urmând să apară pe piață în septembrie. Dintre noile piese, "Mirrors" s-a bucurat de cele mai multe aprecieri, single-ul urcând până pe prima poziție în topurile din UK și până pe cea de-a doua treaptă în clasamentul din SUA. Albumul s-a vândut deja în peste două milioane de copii doar în State, determinându-ne să concluzionăm că revenirea lui Justin Timberlake a fost un succes.

Pentru gala MTV Video Music Awards (VMA), artistul pop pregătește o nouă supriză pentru fani. Conform publicației Page Six, Justin Timberlake va urca din nou pe scenă alături de colegii din NSYNC, încheind o pauză îndelungată de mai bine de un deceniu. Reunirea va fi cu siguranță emoționantă pentru mulți dintre foștii fani ai formației, grupul fiind extrem de popular în anii '90.C. Chasez, Lance Bass, Joey Fatone, Chris Kirkpatrick și Justin Timberlake au lansat în cei 7 ani de existență a trupei trei albume, reușind să vândă peste 50 de milioane de exemplare în întreaga lume.

NSYNC - "Bye Bye Bye"

Justin Timberlake va primi în cadrul galei VMA premiul Michael Jackson Video Vanguard, distincție ce i se atribuie pentru contribuția adusă industriei muzicale. Artistul este nominalizat, de asemenea, la șase categorii: Video of the Year, Best Male Video, Best Pop Video, Best Collaboration, Best Direction și Best Editing. Pentru lista completă a nominalizărilor MTV Video Music Awards puteți citi un articol anterior.

Citește mai multe despre Justin Timberlake
Raluca Chirilă este Editor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Tom Odell prezintă "Grow Old With Me" - VIDEOCLIP

Videoclipul lui Tom Odell prezintă povestea unei iubiri inocente dintre doi adolescenți. "Grow Old With Me" este noul single al...

Închide