Urmărește-ne în Social Media

Premii muzicale

NSYNC din nou pe scenă la gala MTV Video Music Awards 2013

Justin Timberlake și foștii colegi din NSYNC au pregătit o surpriză de zile mari fanilor mai nostalgici. Grupul de băieți care a făcut furori în anii '90 se va întoarce din nou pe scenă pentru a concerta în cadrul galei MTV Video Music Awards 2013. Ultima apariție televizată a formației NSYNC a fost în 2003, la premiile Grammy.

Publicat

pe

NSYNC
NSYNC │ FOTO: games-all.com

Anul 2013 a fost unul plin pentru Justin Timberlake. Artistul pop a revenit în forță după o pauză de 7 ani, având suficiente piese înregistrate cât pentru a lansa nu unul, ci două albume. Așa încât, "The 20/20 Experience" a devenit un material discografic în două volume. Prima parte a fost lansată în martie, cea de-a doua urmând să apară pe piață în septembrie. Dintre noile piese, "Mirrors" s-a bucurat de cele mai multe aprecieri, single-ul urcând până pe prima poziție în topurile din UK și până pe cea de-a doua treaptă în clasamentul din SUA. Albumul s-a vândut deja în peste două milioane de copii doar în State, determinându-ne să concluzionăm că revenirea lui Justin Timberlake a fost un succes.

Pentru gala MTV Video Music Awards (VMA), artistul pop pregătește o nouă supriză pentru fani. Conform publicației Page Six, Justin Timberlake va urca din nou pe scenă alături de colegii din NSYNC, încheind o pauză îndelungată de mai bine de un deceniu. Reunirea va fi cu siguranță emoționantă pentru mulți dintre foștii fani ai formației, grupul fiind extrem de popular în anii '90.C. Chasez, Lance Bass, Joey Fatone, Chris Kirkpatrick și Justin Timberlake au lansat în cei 7 ani de existență a trupei trei albume, reușind să vândă peste 50 de milioane de exemplare în întreaga lume.

NSYNC - "Bye Bye Bye"

Justin Timberlake va primi în cadrul galei VMA premiul Michael Jackson Video Vanguard, distincție ce i se atribuie pentru contribuția adusă industriei muzicale. Artistul este nominalizat, de asemenea, la șase categorii: Video of the Year, Best Male Video, Best Pop Video, Best Collaboration, Best Direction și Best Editing. Pentru lista completă a nominalizărilor MTV Video Music Awards puteți citi un articol anterior.

Albume noi

Justin Timberlake lansează albumul "Everything I Thought It Was" - TRAILER

După șase ani, Justin Timberlake revine în atenția fanilor cu un nou album de studio, "Everything I Thought It Was". Până la apariția materialului complet, artistul a incitat publicul cu un trailer video, disponibil de vizionat în articol.

Publicat

pe

Trailer "Everything I Thought It Was"
Trailer "Everything I Thought It Was" │ FOTO: captură YouTube / Justin Timberlake

Au trecut aproximativ șase ani de la ultimul album lansat de Justin Timberlake, dar artistul nu s-a dezis de pasiunea sa pentru muzică. A pregătit un nou material discografic, ce va ajunge în mâinile fanilor anul acesta.

Mai mult, "Everything I Thought It Was" este prefațat de piesa "Selfish", ce urmează să fie lansată oficial pe 25 ianuarie. Vestea a fost oferită de Timberlake pe social media, publicând o imagine realizată de Charlotte Rutherford. Artwork-ul îl prezintă pe artist cu spatele la cameră, privind spre un apus frumos colorat.

"Selfish" este o piesă marcată de influențe R&B, ce s-a bucurat deja de un debut live, pe 19 ianuarie, în cadrul unui concert pe care Timberlake l-a susținut în Memphis.

În ceea ce privește albumul "Everything I Thought It Was", acesta beneficiază de un trailer intrigant. O mașină se oprește la o benzinărie din deșert, iar naratorul, interpretat de Benicio Del Toro, spune:

"Ce avem noi aici? Ooh, e o mașină drăguță! Stai, este un model. Asta spunea JT? OK, acel apus de soare cu siguranță nu este real. Oh, iată-l pe Justin! De ce nu se întoarce? La ce naiba se uită?

TRAILER "Everything I Thought It Was"

Citește în continuare

Trending