Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 Bromania / MicutzuMicutzu și BRomania au deschis o agenție de stand-up comedy Shakira și Gerard PiqueShakira și Gerard Pique ne scot la restaurant în Barcelona dacă donăm pentru o cauză nobilă Irina Rimes la The Artist Awards 2020Irina Rimes întâmpină 2021 cu albumul "Acasă", fanii dedicați ascultă prima piesă înainte de lansare Delia în reclama la centrul de testare COVID OK MedicalReclama cu Delia la teste Covid a fost interzisă la TV Eurovision 2021În 2021, Eurovision va fi de neclintit. Finala și semifinalele au datele stabilite Marco Hietala: "Părăsesc trupa Nightwish și mă retrag din viața publică"

Nine Inch Nails a lansat "Everything" - AUDIO

Nine Inch Nails va lansa pe 3 septembrie cel de-al 8-lea album de studio intitulat "Hesitation Marks". Discul este distribuit prin intermediul casei de discuri Columbia Records iar noul single de promovare poartă numele "Everything".

Nine Inch Nails

Nine Inch Nails a lansat un nou single, intitulat "Everything", care poate fi ascultat pe InfoMusic mai jos. Melodia este inclusă pe albumul "Hesitation Marks" ce va ieși pe piață în data de 3 septembrie. Cel de-al 8-lea album al trupei este distribuit prin intermediul casei de discuri Columbia Records.

Albumul aduce foarte mult cu primele realizări Nine Inch Nails, "Pretty Hate Machine" (1989) și "Broken" (1992) iar alături de Trent Reznor din componenta actuala mai fac parte Robin Finck, Josh Eustis (Telefon Tel Aviv), Alessandro Cortini și Ilan Burin. "Hesitation Marks" este produs de Trent Reznor, Atticus Ross și Alan Moulderm și îi are ca invitați pe basistul Pino Palladino, chitaristul trupei Fleetwood Mac, Lindsey Buckingham și pe Adrian Belew (King Crimson).

Ultimul album Nine Inch Nails poartă numele "The Slip" și a fost lansat în luna iulie 2008. Discul a debutat pe locul 13 în topul Billboard 200 cu vânzari de peste 100.000 de unități în prima săptămână de la apariție ceea ce ne face să deducem că "Hesitation Marks" va înregistra vânzări mult mai mari.

Deși au trecut cinci ani de la ultima realizare Trent Reznor a fost o persoană foarte ocupată. În 2011 a câștigat Globul de Aur și premiul Oscar pentru coloana sonoră a filmului "The Social Network" a lansat proiectul How To Destroy Angels, în care cântă alături de soția sa, Mariqueen Maandig (ex-West Indian Girl) și a compus coloana sonoră a jocului Call of Duty: Black Ops 2. Artistul a mai avut diverse colaborări ultima dintre ele fiind cu trupa Queens of the Stone Age pentru albumul "...Like Clockwork" (2013).

Trent Reznor colaborează și Dr. Dre la un proiect de streaming intitulat Daisy. Acesta a declarat:

"Platforma este gândită să sorteze muzica într-un mod diferit și mai ușor față de alte servicii de gen cum ar fi Spotify. Lipseste un sistem inteligent care să sorteze pe baza calității și a genului. Vor fi niște filtre care îți vor da exact ce dorești. Este ca și cum te-ai duce într-un magazin de discuri și vânzătorul își va aduce muzica preferată fără să-i spui ce asculți".

Nine Inch Nails - "Everything"

Tracklist "Hesitation Marks":

 • The Eater of Dreams
 • Copy of A
 • Came Back Haunted
 • Find My Way
 • All Time Low
 • Disapointed
 • Everything
 • Satelite
 • Various Methods of Escape
 • Running
 • I Would for You
 • In Two
 • While I'm Still Here
 • Black Noise

Citește mai multe despre Nine Inch Nails
Mihai Anghel este ex- News Editor & Fotograf la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
LaLa Band se pregătește pentru gala Media Music Awards de la Sibiu

Membrii trupei LaLa Band s-au alăturat artiștilor de top care vor cânta la gala premiilor Media Music Awards. Evenimentul se...

Închide