Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 INFO CONCERT:
Street Delivery 2020
B.U.G. MafiaAscultă noua piesă B.U.G. Mafia - "8 Zile Din 7" (feat. AMI) - AUDIO TOPIC"Breaking Me", hitul DJ-ului Topic, este piesa verii 2020, potrivit Shazam Radu Palaniță castigator romanii au talentRadu Palaniță, câștigătorul "Românii au talent", concertează online de Ziua Mecanicilor Auto James Hetfield, solistul MetallicaCea mai bună piesă Metallica a fost desemnată de fani Trofeu Globurile de AurGala Globurilor de Aur 2021 a fost amânată din cauza pandemiei COVID-19

Mumford & Sons a lansat noul clip, "Hopeless Wanderer" - VIDEOCLIP

Cei de la Mumford & Sons sunt înlocuiți cu actori în noul videoclip "Hopeless Wanderer". Aceștia interpretează melodia cu dramă și umor. Single-ul va fi lansat în toamnă.
Secvență clip Mumford & Sons -

Secvență clip Mumford & Sons - "Hopeless Wanderer"

Formația Mumford & Sons a lansat un nou videoclip, în regia celebrului regizor Sam Jones. Acesta a fost realizat pentru single-ul "Hopeless Wanderer", ce va avea lansarea pe 16 septembrie. Single-ul este al 5-lea extras de pe albumul "Babel" din 2012. De această dată, artiștii nu mai apar în clip, "rolurile" lor fiind interpretate de actori. Astfel, îi vedem pe Jason Bateman (Arrested Development, Juno, The Kingdom) în pielea lui Winston Marshall, pe Ed Helms (The Office, The Hangover) în rolul lui Ben Lovett și pe comedienii Jason Sudeikis și Will Forte (Saturday Night Live) devenind Marcus Mumford și Ted Dwane. Clipul îmbină drama cu umorul și este un adevărat succes având peste 1 milion de vizualizări pe YouTube în mai puțin de 2 zile de la lansare.

Suntem încântați să vă prezentăm noul nostru clip realizat pentru cântecul "Hopeless Wandere". Îi mulțumim lui Sam Jones pentru regie și tinerilor actori în devenire. Suntem siguri că toți au un viitor strălucitor, au glumit cei de la Mumford & Sons.

A fost foarte distractiv la filmări și produsul final confirmă ceea ce am trăit. Slavă Domnului că suntem o trupă falsă. Suntem foarte recunoscători că suntem o formație falsă de succes. Au trecut ani de falsă dedicație și muncă pentru a ajunge aici și chiar cred că suntem în fruntea celor mai mari înșelătorii, a precizat actorul Ed Helms despre experiența de a intra în rolul lui Ben Lovett.

Am avut șansa să mă prefac că sunt un rock star și de mult nu am mai fost atât de mândru de mine, a declarat Jason Bateman.

Mumford & Sons - "Hopeless Wanderer"

Citește mai multe despre Mumford and Sons
Alexandra Necula este ex-News Editor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Zâmbetele Fără Zahăr sunt dedicate lui Smiley în piesa "Smile" - AUDIO

Fără Zahăr continuă seria pamfletelor cu care ne-au obișnuit, cel mai recent single având zâmbetele dedicate lui Smiley. Cu un...

Închide