Urmărește-ne în Social Media

Muzică nouă

Moby improvizează în teaser-ul clipului "The Perfect Life" - VIDEO

Când un artist de talia lui Moby se apucă de improvizat, nu te poți aștepta decât la ceva suficient de bun pentru a fi lansat în secunda următoare. Teaser-ul pentru noul videoclip "The Perfect Life" este de fapt un impromptu acustic de două minute și jumătate pe un acoperiș cu o vedere generoasă.

Publicat

pe

Moby

Piesa "The Perfect Life" este extrasă de pe noul album Moby, "Innocents", ce va apărea pe piață pe 1 octombrie 2013. Pentru acest single artistul a colaborat cu Wayne Coyne de la The Flaming Lips. Videoclipul melodiei a fost deja finalizat, urmând să apară zilele următoare.

"În urmă cu câteva săptămâni eu și Wayne ne-am petrecut ziua împreună filmând videoclipul piesei "The Perfect Life". La sfârșitul sesiunii de înregistrări ne-am adunat cu toții pe un acoperiș cu vedere spre L.A. și am cântat acustic, fără nicio repetiție, o versiune nouă a piesei. Vă rog să luați în considerare faptul că nu aveam habar de ce se întâmplă, totul a fost spontan", și-a averizat cu umor fanii artistul american.

Albumul "Innocents", ce include noul single "The Perfect Life", a fost înregistrat în apartamentul lui Moby și este produs de Mark "Spike" Stent, care a lucrat de-a lungul timpului cu Madonna, Lady Gaga, U2, Bjork, Depeche Mode, Coldplay, Muse, No Doubt, Usher, Linkin Park, Maroon 5 și Massive Attack. Albumul include de asemenea colaborări cu Cold Specks, Wayne Coyne (The Flaming Lips), Mark Lanegan (Screaming Trees, Queens of the Stone Age, Mad Season), Damien Jurado, Skylar Grey și Inyang Bassey.

Moby, pe numele său adevărat Richard Herman Melville, a început să facă muzică încă de la vârsta de 9 ani, patru ani mai târziu având deja prima sa trupă de muzică punk, "Vatican Comandoes". Cariera sa muzicală a căpatat în timp valențe dintre cele mai diverse, ajungând de la rock, punk și heavy metal la dance, techno și chiar muzică ambientală. Moby s-a afirmat mai întâi ca DJ, primul său single, "Go", fiind lansat în 1991. Melodia a fost foarte bine primită de public și inclusă de revista Rolling Stone în topul celor mai bune piese din toate timpurile.

Cu 11 albumde studio, vândute în peste 20 de milioane de copii în toată lumea, numeroase discuri de aur și platină, Moby a colaborat cu numeroși artiști de renume, precum Sophie Elis Bextor, Britney Spears, Gwen Stefani și Kelis și a realizat remixuri pentru David Bowie, Metallica, The Beastie Boys sau Public Enemy. 

Moby - "The Perfect Life" (Acoustic Teaser)

Trending