Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 INFO CONCERT:
Summer Well 2020
INFO CONCERT:
Celine Dion
INFO CONCERT:
Electric Castle Festival 2020
INFO CONCERT:
Mariza
INFO CONCERT:
Neversea 2020
INFO CONCERT:
Slipknot

Miley Cyrus promovează albumul "Bangerz". Single nou, "Wrecking Ball" - AUDIO

Pe fondul criticilor și discuțiilor aprinse privind prestația sa de la MTV VMA, Miley Cyrus promovează albumul "Bangerz". Cel de-al patrulea material discografic al artistei va fi lansat pe 8 octombrie și va include o colaborare cu Britney Spears. Milley Cyrus a lansat recent si o nouă piesă,"Wrecking Ball" fiind dezvăluită în seara galei premiilor MTV.
Miley Cyrus

Miley Cyrus

Miley Cyrus a oferit presei cel mai fierbinte subiect mediatic din ultimele săptămâni. Prestația sa din cadrul MTV VMA 2013 a stârnit multe critici, în special din partea Consiliului Părinților din cadrul televiziunii. Reprezentanții acestui consiliu au acuzat postul MTV de difuzarea unui program necorespunzător copiilor de 14 ani, aceasta fiind limita de vârstă admisă pentru urmărirea show-ului. De asemenea, Miley Cyrus este din perspectiva acestora un exemplu negativ pentru tinerii adolescenți, gesturile sexuale explicite incluse în coregrafie fiind intolerabile.

În ciuda acuzațiilor aduse și a criticilor primite, Miley Cyrus continuă promovarea albumului "Bangerz". Cel de-al patrulea material discografic al artistei va apărea pe piață pe 8 octombrie, reprezentând ruperea sa de imaginea cuminte adoptată anterior. Pentru acest material Miley a colaborat cu producătorii Mike Will Made It și Pharrell Williams, albumul putând fi deja precomandat încă din seara decernării premiilor MTV, data de 25 august fiind aleasă nu tocmai întâmplător.

Noul material va include și o colaborare cu Britney Spears, confirmată recent de Sean Garrett, proaspăt colaborator al lui Miley Cyrus pe partea de compoziție. Acesta este cunoscut în industria muzicală pentru hiturile produse unor artiști precum Beyonce,  Pussycat Dolls, Ciara.

"E distractiv să lucrez cu Miley. Avem și o piesă cu Britney", a mărturisit Garrett într-un interiu acordat publicației Vibe.

Colaborarea dintre cele două artiste pop nu este una neașteptată, Miley Cyrus mărturisind în diverse apariții din presă că o admiră pe Britney. În plus, costumația sa din cadrul VMA a fost inspirată de cea a lui Britney Spears din 2000, din cadrul aceluiași eveniment.

În seara galei MTV VMA, Miley Cyrus a dezvăluit și un nou single, "Wrecking Ball". Piesa ocupă momentan locul 5 în topul iTunes.

Miley Cyrus - "Wrecking Ball"

Citește mai multe despre Miley Cyrus
Raluca Chirilă este Editor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Câștigătorii celor două abonamente duble la Rockstadt Extreme Fest

InfoMusic a extras câștigătorii celor două abonamente duble la Rockstadt Extreme Fest ce se desfășoara în perioada 29 și 31...

Închide