Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2019 INFO CONCERT:
Neversea 2019
INFO CONCERT:
Electric Castle Festival 2019
INFO CONCERT:
Ed Sheeran
Ester Peony, interviu InfoMusic 2019Ester Peony, despre reacțiile fanilor Eurovision: "Că le place, că nu le place, eu îi iubesc" INFO CONCERT:
UNTOLD Festival 2019
INFO CONCERT:
Nikos Vertis

Michael Jackson și Justin Bieber cântă "Slave To The Rhythm" - AUDIO

O piesă compusă de Michael Jackson și nelansată niciodată oficial a fost de curând remixată și adusă pe făgașul electro-dance. Noua variantă a piesei "Slave To The Rhythm" include fragmente de versuri interpretate de Justin Bieber. Melodia a apărut pe internet zilele trecute şi a fost difuzată deja pe postul de radio Capital FM.

"Slave To The Rhythm" a apărut pentru prima dată pe internet în 2010, la puţin timp după moartea lui Michael Jackson. Confom informațiilor apărute în presă în acea perioadă, piesa fusese compusă în 1988, cu aproximativ 10 ani înainte de stingerea din viață a regelui muzicii pop. Se presupune că multe alte demo-uri și melodii ale lui Michael Jackson nu au mai ajuns a fi incluse pe niciun album, constituind în prezent o colecție impresionantă de piese nelansate.

Prima variantă a melodiei "Slave To The Rhythm", respectiv cea apărută în 2010, a fost produsă de Tricky Stewart. Producătorul american este cunoscut pentru colaborări cu nume sonore ale industriei muzicale, cum ar fi Rihanna, Beyonce, Britney Spears, Jennifer Lopez, Mariah Carey, tot el fiind și în spatele hitului "Baby" al lui Justin Bieber. 

Despre varianta "Slave To The Rhythm" ce include și vocea lui Justin Bieber nu se cunosc încă foarte multe detalii. Singurele informații furnizate sunt mesajele postate de Justin Bieber pe canalul său de Twitter, în care anunță că se pregătește ceva interesant.

"Sunt entuziasmat de ceea ce va urma. MJ a ridicat ștacheta foarte sus. Nu numai în ceea ce privește muzica, ci și din perspectiva felului în care te prezinți în fața publicului și a modului în care comunici cu fanii. Mi-aș fi dorit să poată fi aici.."

Michael Jackson ft. Justin Bieber - "Slave To The Rhythm"

Muzica nelansată a lui Michael Jackson a fost în ultimii ani una dintre tentațiile principale ale hackerilor. La începutul lui 2013 James Marks și James McCormick au recunoscut că au descărcat ilegal aproape 8000 de fișiere de pe serverul Sony Music, inclusiv piese nelansate ale lui Michael Jackson. Mărturisirea a fost făcută pentru a evita condamnarea la închisoare și a venit la mai bine de un an de la arestarea celor doi în mai 2011. Pentru mai multe detalii despre acest subiect puteți citi un articol anterior.

Citește mai multe despre Justin BieberMichael Jackson
Raluca Chirilă este Editor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
FYI a lansat "Baby, It’s Ok" feat. Alexandra Stan - VIDEOCLIP

Alexandra Stan a lansat primul videoclip de la altercația cu managerul Marcel Prodan. Clipul a fost realizat pentru single-ul "Baby,...

Închide