Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2019 INFO CONCERT:
UNTOLD Festival 2019
Mihai Mărgineanu intervievat de InfoMusic (decembrie 2018)Câștigă o invitație dublă la concertul Mihai Mărgineanu - Fum de tavernă - 25 februarie 2019 INFO CONCERT:
Neversea 2019
Ester Peony a câștigat Eurovision România 2019Ester Peony a câștigat Selecția Naţională pentru Eurovision 2019 și va reprezenta România la Tel Aviv INFO CONCERT:
Slayer
INFO CONCERT:
El Carrusel Festival 2019

Matteo a lansat single-ul "Panama" - AUDIO

După o vară de succes, în care piesa "Amandoi" s-a aflat pe primele locuri în topurile radiourilor din întreaga țara, Matteo revine cu noul single "Panama".
Matteo - Panama single 2013

Matteo - Panama single 2013

Noul single al lui Matteo se intitulează "Panama" și este compus în colaborare cu John Puzzle. Melodia vine cu o linie melodica vesela, ușor de fredonat și cu versuri ce conțin un joc de cuvinte provocator. Single-ul a fost deja interpretat în concertele pe care Matteo le-a susținut prin țară și se bucură de o reacție pozitivă din partea publicului. Cât de curând, piesa va beneficia și de un videoclip, Matteo și echipa lui având câteva idei de scenariu incitante.

Am așteptat cu multă nerăbdare ziua lansării, pentru ca îmi place la nebunie noul single. Dacă Amândoi a fost inspirată dintr-un episod din viața mea, în care am observat că s-au regăsit mulți oameni, acum vreau ca prin Panama să vă arăt un everyday Matteo, adică vesel și optimist. Pentru toată lumea am un singur mesaj: ascultați și să vă distrați, ce pana mea! PWAAH!! - Matteo

Matteo a abordat genul reggae și dancehall încă din 2006, când s-a lasat pe piața muzicală din România. Inspirat de artiști precum Bob Marley, Peter Tosh, Chaka Demus & Plies, Black Uhru, Matteo îmbină sound-urile reggae cu cele balcanice. Acesta a fost motivul pentru care Loredana l-a contactat pe Matteo pentru piesa "Depărtare, depărtare". Cântecul a devenit un hit, iar Matteo a devenit unul dintre cei mai buni artiști de muzică reggae din România. Au urmat numeroase colaborări cu nume precum Delia Matache, Claudia Pavel, Wassabi, Alex Velea, Anda Adam, DJ Rynno & Silvia, Amsterdam Avenue, Bloggers sau Taraful din Clejani, pentru care a compus și produs melodii. În 2010, Matteo a lansat primul single solo,  "Lovaman" și a cântat cu cei de la Narcotic Sound & Christian D.

Matteo - "Panama"

Alexandra Necula este ex-News Editor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Nuditate și magie în Lady Gaga - "Applause" - VIDEOCLIP

Lady Gaga a pus în scenă un adevărat spectacol de magie pentru videoclipul "Applause". Lipsită de inhibiții, artista apare în...

Închide