Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 JurjakStreet Delivery 2020 | Concerte cu ReSoluții - Programul pe zile Mickey Madden, basistul Maroon 5Basistul Maroon 5 a fost arestat pentru violență domestică INFO CONCERT:
Street Delivery 2020
B.U.G. MafiaAscultă noua piesă B.U.G. Mafia - "8 Zile Din 7" (feat. AMI) - AUDIO TOPIC"Breaking Me", hitul DJ-ului Topic, este piesa verii 2020, potrivit Shazam Radu Palaniță castigator romanii au talentRadu Palaniță, câștigătorul "Românii au talent", concertează online de Ziua Mecanicilor Auto

Manowar a colaborat cu Brian Blessed pentru piesa "The Warrior’s Prayer"

Manowar a colaborat cu Brian Blessed, actor, autor legendar şi explorator îndrăgit din Marea Britanie. Colaborarea a vizat partea de naraţiune din piesa "The Warrior’s Prayer", în care un bunic care îi spune nepotului o istorisire grandioasă din copilăria sa. "The Warrior’s Prayer" este inclusă pe albumul "Kings Of Metal MMXIV", material ce va fi lansat la finalul anului 2013.
Brian Blessed

Brian Blessed

"Brian este alegerea perfectă! Nu numai pentru că este un actor talentat de teatru şi film, cu o voce tunătoare. Dar şi pentru că el chiar întruchipează valorile reprezentate de MANOWAR şi de heavy metal în general: are un spirit aventuros şi îndrăzneşte să facă exact ceea ce şi-a pus în minte, orice ar fi. A escaladat Everestul şi a fost într-o expediţie la Polul Nord! Ce altceva aş mai putea să spun? Poate că nu a ştiut acest fapt până când ne-a întâlnit, dar este un adevărat “brother of metal!", a spus basistul şi producătorul trupei Manowar, Joey DeMaio.

Printre altele, Brian Blessed a rămas în memoria publicului prin rolurile din celebrele producţii "Flash Gordon", "Henry al V-lea" (în regia lui Kenneth Branagh) şi "Robin Hood – Prince Of Thieves", (cu Kevin Costner).

"Pentru mine întreaga experienţă a fost complet miraculoasă şi mi-a schimbat viaţa. Ce privilegiu să fac parte dintr-o echipă atât de uluitoare şi divină," a spus Brian Blessed după înregistrări.

"Brian a fost extraordinar! El a făcut mai mult decât să rostească povestea. A interpretat-o. A trăit-o! A fost un spectacol magnific care va face ca povestea din “The Warrior’s Prayer” să prindă viaţă în mintea celor care o vor asculta", a comentat Joey DeMaio.

Pentru înregistrarea cu Brian Blessed, Manowar a revenit la Birmingham, în Anglia, unde în urmă cu 25 de ani trupa a înregistrat alături de un cor format din 100 de voci masculine pentru "The Crown And The Ring", o altă piesă inclusă pe albumul "Kings Of Metal", care cotinuă până în ziua de astăzi să fie elementul care încheie, în mod ritualic, fiecare show Manowar.

Manowar a anunţat recent că, pentru a aniversa 25 de ani de la lansarea celui mai bine vândut album din discografia sa, formaţia va înregistra o nouă versiune a albumului, numită "Kings Of Metal MMXIV". Aceasta va fi include piese bonus şi alte elemente extra. Manowar îşi va deschide seiful şi va scoate la iveală materiale video ce nu au mai fost arătate până acum, fotografii, interviuri de culise şi alte elemente introspective din epoca "Kings Of Metal" şi din istoria formaţiei.

Noua înregistrare va include şi aportul chitaristului Karl Logan şi al bateristului Donnie Hamzik, care, după ce au cântat live, de nenumărate ori, aceste imnuri clasice au acum oportunitatea să contribuie la această moştenire, prin prestaţia şi soundul ce îi caracterizează.

Lansarea "Kings Of Metal MMXIV" este programată pentru finalul acestui an şi va fi urmată de un turneu aniversar în care Manowar va interpreta live toate piesele de albumul "Kings Of Metal MMXIV", alături de alte imnuri metal, într-o producţie scenică complet nouă.

Manowar - "Kings Of Metal" (live)

 

Citește mai multe despre Manowar
Raluca Chirilă este Editor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Jessie J a lansat o nouă piesă, "It's My Party" - AUDIO

Jessie J a dezvăluit o nouă piesă de pe următorul album. Single-ul se numește "It's My Party" și păstrează vibe-ul...

Închide