Urmărește-ne în Social Media

Muzică nouă

Lucia a lansat o versiune acustică a piesei "Me Over You" - VIDEO

Lucia a dezvăluit recent o versiune acustică a piesei "Me Over You". Pentru această variantă, pianul a fost înlocuit de chitară, vocea puternică și totodată sensibilă a artistei dând tonul melodiei. Clipul a fost filmat în București, la sfârșitul anului trecut.

Publicat

pe

Lucia
Lucia │ FOTO: www.facebook.com

"Me Over You" în versiune acustică este cadoul pe care Lucia îl face fanilor săi nerăbdători să asculte piese noi și vești despre albumul de debut. Recent, tânăra artistă a lansat videoclipul single-ului "Hide (Like Stars)", care s-a bucurat de o reacție pozitivă din partea publicului. Spre deosebire de melodiile precedente, noua piesă are o abordare mai optimistă si o notă mai pozitivă a versurilor și liniei melodice, Lucia mărturisind că este soundtrack-ul verii sale.

"Piesa "Hide (Like Stars)" este coloana sonoră a verii mele, plină de bună dispoziție, dar și ușor melancolică. Este o melodie despre momentele în care simți nevoia să evadezi și să îți lași fricile și gândurile negative în urmă. Deși diferită de primele piese, nu este o schimbare de stil, ci este pur și simplu o stare pozitivă, pe care am simțit-o în momentul respectiv, o altă latură a mea."

Momentan Lucia este plecată în Los Angeles pentru înregistrări, artista pregătind lansarea albumului de debut.

Lucia la prima sesiune de înregistrări din Los Angeles

Lucia la prima sesiune de înregistrări din Los Angeles │ FOTO: www.facebook.com

Lucia a ajuns în atenția publicului odată cu lansarea piesei "Silence", un cover după un single al băieților de la The MOOoD. Chiar de la început clipul realizat pentru această piesă s-a bucurat de promovarea celor de la CreativeMonkeyz, single-ul fiind prezentat în cadrul emisiunii Miez. Interesul publicului a crescut apoi treptat, pe măsură ce videoclipul a fost share-uit. Deși multă vreme i s-a spus "fata cu coverul", așa a reușit să strângă primii săi fani, să își audă vocea la radio și să ajungă să cânte în 2012 la Summer Well.

Videoclipul piesei "Silence" a strâns până în prezent peste 6 milioane de vizualizari pe YouTube, aducându-i în continuare Luciei noi fani atât din țară, cât și de peste hotare.

Lucia - "Me Over You" (versiune acustică) - VIDEO

Trending