Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2019 INFO CONCERT:
Slayer
Poze concert IAMX in Quantic Club pe 15 februarie 2019 INFO CONCERT:
Neversea 2019
INFO CONCERT:
El Carrusel Festival 2019
Melodiile calificate în Selecția Națională pentru Eurovision 2019Eurovision 2019 România: Ascultă melodiile calificate în Selecția Națională - AUDIO INFO CONCERT:
Musicalul Queen "We Will Rock You"

Lucia a lansat o versiune acustică a piesei "Me Over You" - VIDEO

Lucia a dezvăluit recent o versiune acustică a piesei "Me Over You". Pentru această variantă, pianul a fost înlocuit de chitară, vocea puternică și totodată sensibilă a artistei dând tonul melodiei. Clipul a fost filmat în București, la sfârșitul anului trecut.
Lucia

Lucia

Urmărește-ne pe

"Me Over You" în versiune acustică este cadoul pe care Lucia îl face fanilor săi nerăbdători să asculte piese noi și vești despre albumul de debut. Recent, tânăra artistă a lansat videoclipul single-ului "Hide (Like Stars)", care s-a bucurat de o reacție pozitivă din partea publicului. Spre deosebire de melodiile precedente, noua piesă are o abordare mai optimistă si o notă mai pozitivă a versurilor și liniei melodice, Lucia mărturisind că este soundtrack-ul verii sale.

"Piesa "Hide (Like Stars)" este coloana sonoră a verii mele, plină de bună dispoziție, dar și ușor melancolică. Este o melodie despre momentele în care simți nevoia să evadezi și să îți lași fricile și gândurile negative în urmă. Deși diferită de primele piese, nu este o schimbare de stil, ci este pur și simplu o stare pozitivă, pe care am simțit-o în momentul respectiv, o altă latură a mea."

Momentan Lucia este plecată în Los Angeles pentru înregistrări, artista pregătind lansarea albumului de debut.

Lucia la prima sesiune de înregistrări din Los Angeles

Lucia la prima sesiune de înregistrări din Los Angeles (Foto: www.facebook.com)

Lucia a ajuns în atenția publicului odată cu lansarea piesei "Silence", un cover după un single al băieților de la The MOOoD. Chiar de la început clipul realizat pentru această piesă s-a bucurat de promovarea celor de la CreativeMonkeyz, single-ul fiind prezentat în cadrul emisiunii Miez. Interesul publicului a crescut apoi treptat, pe măsură ce videoclipul a fost share-uit. Deși multă vreme i s-a spus "fata cu coverul", așa a reușit să strângă primii săi fani, să își audă vocea la radio și să ajungă să cânte în 2012 la Summer Well.

Videoclipul piesei "Silence" a strâns până în prezent peste 6 milioane de vizualizari pe YouTube, aducându-i în continuare Luciei noi fani atât din țară, cât și de peste hotare.

Lucia - "Me Over You" (versiune acustică) - VIDEO

Citește mai multe despre Lucia
Raluca Chirilă este Editor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Vlad Craioveanu va fi noul DJ din cadrul matinalului de la Radio 21

Vlad Craioveanu revine în postura de DJ în cadrul unei emisiuni radiofonice de dimineaţă. Astfel, cunoscutul om de media va...

Închide