Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2019 INFO CONCERT:
BT Live: GOLAN / Ruben Keybo
Melodiile calificate în Selecția Națională pentru Eurovision 2019Eurovision 2019 România: Ascultă melodiile calificate în Selecția Națională - AUDIO Mihai Mărgineanu intervievat de InfoMusic (decembrie 2018)Mihai Mărgineanu: Zarița Zanga mi-a schimbat de două ori viața INFO CONCERT:
Nikos Vertis
INFO CONCERT:
Slayer
INFO CONCERT:
Bon Jovi

Lucia a lansat "Hide (Like Stars)" - VIDEOCLIP

După multe teasere pe Facebook și indicii cu privire la scenariul unui nou videoclip, Lucia a dezvăluit produsul creativ la care s-a lucrat cu migală vreme de aproximativ două luni. Piesa se numește "Hide (Like Stars)" iar pentru realizarea clipului echipa de filmări s-a deplasat împreună cu Lucia la Mogoșoaia, devenit tărâm de basm prin ochii unui regizor priceput.
Lucia -

Lucia - "Hide (Like Stars)"

"Puteți ghici ce facem astăzi? Filmăm pentru videoclipul noului meu single! Iată un indiciu: va transmite seninătate și fericire!", anunța Lucia pe Facebook la începutul lunii iunie.

Fără a dezvălui titlul piesei, Lucia a prins atenția fanilor ca într-un joc de-a detectivii, în care imaginile și mesajele postate de către artistă pe Facebook conduceau publicul tot mai aproape de rezolvarea misterului, respectiv construirea unei imagini de ansamblu asupra noului videoclip înainte de a fi lansat. "Happiness is gonna get you /Like the strong taste of the day I met you" sau "Grab my hand, let's steal some light together" sunt câteva dintre fragmentele de versuri împărtășite cu fanii pe parcursul "jocului", suspansul fiind întreținut de asemenea de diverse imagini de la filmări.

Așteptarea s-a încheiat recent, la puțin timp de la un nou mesaj transmis de Lucia pe același canal de socializare.

"Tocmai am urmărit videoclipul pentru noul meu single și îmi place foarte mult! Sper să vă placă și vouă, știu că a durat mult, dar a ieșit ceva foarte drăguț!"

Lucia - "Hide" (Like Stars)

Lucia a ajuns în atenția publicului odată cu lansarea piesei "Silence", un cover după un single al băieților de la The MOOoD. Chiar de la început clipul realizat pentru această piesă s-a bucurat de promovarea celor de la CreativeMonkeyz, single-ul fiind prezentat în cadrul emisiunii Miez. Interesul publicului a crescut apoi treptat, pe măsură ce videoclipul a fost share-uit. Deși multă vreme i s-a spus "fata cu coverul", așa a reușit să strângă primii săi fani, să își audă vocea la radio și să ajungă să cânte în 2012 la Summer Well. A urmat apoi lansarea piesei "Me Over You" și o pauză în care, conform declarațiilor din presă, s-a lucrat la albumul de debut.

Citește mai multe despre Lucia
Raluca Chirilă este Editor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Alternosfera a anulat concertul de la ARTmania

Alternosfera nu va mai cânta anul acesta la ARTmania Festival, trupa fiind nevoită să anuleze concertul din cauza problemelor de...

Închide