Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2019 Melodiile calificate în Selecția Națională pentru Eurovision 2019Eurovision 2019 România: Ascultă melodiile calificate în Selecția Națională - AUDIO Mihai Mărgineanu intervievat de InfoMusic (decembrie 2018)Mihai Mărgineanu: Zarița Zanga mi-a schimbat de două ori viața INFO CONCERT:
Nikos Vertis
INFO CONCERT:
Slayer
INFO CONCERT:
Bon Jovi
INFO CONCERT:
Tom Jones

Love and Death a lansat un nou clip, "Meltdown" - VIDEOCLIP

Love and Death, proiectul muzical al lui Brian "Head" Welchm chitaristul trupei Korn, a lansat un nou videoclip intituat "Meltdown". Melodia este inclusă pe albumul de debut, "Between Here & Lost", apărut pe piață la începutul anului prin intermediul casei de discuri Tooth & Nail Records.
Love and Death

Love and Death

Love and Death, proiectul muzical al lui Brian "Head" Welch, chitaristul trupei Korn, a lansat un nou videoclip intituat "Meltdown". Melodia este inclusă pe albumul de debut, "Between Here & Lost", apărut pe piață la începutul anului prin intermediul casei de discuri Tooth & Nail Records. Discul a fost înregistrat în Nashville alături de producătorul Jasen Rauch (Red, Breaking Benjamin) iar Paul Pavao, Ben Grosse (Marilyn Manson, Disturbed) și Jim Monti (KoRn) au mixat cele 11 piese incluse pe album.

Love & Death a fost formată în anul 2009 după ce Welch a susținut o serie de audiții online pe YouTube. Pe 24 aprilie 2012 trupa a lansat EP-ul de debut, intitulat Chemicals, iar primul videoclip a fost pentru piesa de titlu. Componența actuala este compusă din Brian "Head" Welch - chitară/voce, JR Bareis - chitara, Michael Valentine - bass și bateristul Dan Johnson.

Korn va lansa cel de-al 11-lea album, intitulat "The Paradigm Shift", pe 8 octombrie 2013. Materialul marchează întoarcerea lui Welch, acesta părăsind formația în 2005 pentru a fi mai aproape de Dumnezeu și a se dedica familiei și carierei solo. Se pare că trupa a renunțat la experimentele dubstep iar noul produs are sound-ul care ia adus celebritatea. Discul este înregistrat alături de prăducătorul Don Gilmore, care a mai lucrat cu trupele Bullet For My Valentine, Linkin Park, Lacuna Coil, Three Days Grace, Avril Lavigne sau Good Charlotte.

Love & Death - "Meltdown"

Tracklist "Between Here & Lost":

 1. The Abandoning
 2. Whip It
 3. Watching The Bottom Fall
 4. By The Way...
 5. Meltdown
 6. My Disaster
 7. I W8 4 U (featuring Mattie Montgomery)
 8. Fading Away
 9. Paralyzed
 10. Chemicals
 11. Bruises

Mihai Anghel este ex- News Editor & Fotograf la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
James Blunt a lansat "Miss America" - VIDEO

James Blunt a dezvăluit recent o nouă piesă. Intitulată "Miss America", melodia se înscrie în categoria baladelor, amintind de single-ul...

Închide