Cele mai așteptate concerte în România și recomandări2018: Cele mai importante concerte în România Trupa Metallica (2018)Metallica revine la București în august 2019 - DETALII BILETE INFO CONCERT:
Metallica
INFO CONCERT:
Ed Sheeran
Ed SheeranPrimul concert Ed Sheeran în România va avea loc în 2019, pe Arena Națională din București HavasiINFO CONCERT:
Havasi
INFO CONCERT:
Lenny Kravitz

A apărut o nouă piesă Lana Del Rey - "True Love On the Side" - AUDIO

Deja a devenit o obișnuință ca piese nelansate de Lana Del Rey să apară pe internet. Cea mai recentă melodie se intitulează "True Love On the Side".
Lana Del Rey

Lana Del Rey

Se pare că Lana Del Rey are niște fani înrăiți în rândul hackerilor, care urcă constant pe net piese nelansate de artistă. Noua melodie apărută se intitulează "True Love On The Side" și vine cu un sound total diferit față de ce am auzit până acum din partea artistei. Cântecul, pe care îl puteți asculta mai jos este pop rock, cu un tempo alert.

Încă de la începutul anului artista lucrează la cel de-al treilea album, pe care l-a descris ca fiind spiritual, cinematic și enigmatic. Cântăreața l-a compus în Santa Monica și colaborează cu aceeași producători de până acum, Emile Haynie, Justin Parker şi Rick Nowels. Momentan, nu a fost lansat nici un single oficial. În luna februarie Del Rey a anunțat că primul extras se va intitula "Black Beauty" și că știe cum va arăta videoclipul. Între timp, cântecul a apărut pe net, astfel că nu se știe dacă va mai avea parte de o lansare oficială.

Pe de altă parte, anul acesta Lana Del Rey a fost în atenția publicului cu melodia "Young and Beautiful", compusă pentru soundtrack-ul filmului "The Great Gatsby". Piesa a trezit reacții pozitive din partea criticilor de specialitate și a fost inclusă de Shazam în topul Hiturilor verii 2013.

Lana Del Rey - "True Love On The Side"

Citește mai multe despre Lana Del Rey
Alexandra Necula este ex-News Editor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Jessie J a lansat "Hero", soundtrack al "Kick Ass 2" - LYRIC VIDEO

Jessie J continuă seria single-urilor "pe bandă" cu o nouă piesă, intitulată "Hero". Melodia a fost compusă de către artista...

Închide