Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2019 Mihai Mărgineanu intervievat de InfoMusic (decembrie 2018)Câștigă o invitație dublă la concertul Mihai Mărgineanu - Fum de tavernă - 25 februarie 2019 INFO CONCERT:
Neversea 2019
Ester Peony a câștigat Eurovision România 2019Ester Peony a câștigat Selecția Naţională pentru Eurovision 2019 și va reprezenta România la Tel Aviv INFO CONCERT:
Slayer
INFO CONCERT:
El Carrusel Festival 2019
INFO CONCERT:
Musicalul Queen "We Will Rock You"

A apărut o nouă piesă Lana Del Rey - "True Love On the Side" - AUDIO

Deja a devenit o obișnuință ca piese nelansate de Lana Del Rey să apară pe internet. Cea mai recentă melodie se intitulează "True Love On the Side".
Lana Del Rey

Lana Del Rey

Urmărește-ne pe

Se pare că Lana Del Rey are niște fani înrăiți în rândul hackerilor, care urcă constant pe net piese nelansate de artistă. Noua melodie apărută se intitulează "True Love On The Side" și vine cu un sound total diferit față de ce am auzit până acum din partea artistei. Cântecul, pe care îl puteți asculta mai jos este pop rock, cu un tempo alert.

Încă de la începutul anului artista lucrează la cel de-al treilea album, pe care l-a descris ca fiind spiritual, cinematic și enigmatic. Cântăreața l-a compus în Santa Monica și colaborează cu aceeași producători de până acum, Emile Haynie, Justin Parker şi Rick Nowels. Momentan, nu a fost lansat nici un single oficial. În luna februarie Del Rey a anunțat că primul extras se va intitula "Black Beauty" și că știe cum va arăta videoclipul. Între timp, cântecul a apărut pe net, astfel că nu se știe dacă va mai avea parte de o lansare oficială.

Pe de altă parte, anul acesta Lana Del Rey a fost în atenția publicului cu melodia "Young and Beautiful", compusă pentru soundtrack-ul filmului "The Great Gatsby". Piesa a trezit reacții pozitive din partea criticilor de specialitate și a fost inclusă de Shazam în topul Hiturilor verii 2013.

Lana Del Rey - "True Love On The Side"

Citește mai multe despre Lana Del Rey
Alexandra Necula este ex-News Editor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Jessie J a lansat "Hero", soundtrack al "Kick Ass 2" - LYRIC VIDEO

Jessie J continuă seria single-urilor "pe bandă" cu o nouă piesă, intitulată "Hero". Melodia a fost compusă de către artista...

Închide