Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 Tudor Chirilă - E și treaba meaTudor Chirilă îndeamnă tinerii să voteze: "Viitorul este mult mai aproape decât ți se pare acum" - VIDEO Paul McCartneyFiul lui John Lennon l-a intervievat pe Paul McCartney pentru prima oară Magia Untold și Neversea ajunge la Timișoara, va fi creat un nou festival Smiley joacă rolul principal în filmul "Odată pentru totdeauna" Chitariști veniți la Sibiu Guitar Meeting 2020Peste 300 de chitariști au cântat la Sibiu Guitar Meeting 2020 - VIDEO Shakira și Jennifer Lopez la Super Bowl 2020 (Screenshot)Emmy 2020: Show-ul de la Super Bowl, pe lista câștigătorilor

Lana Del Rey este descurajată că au apărut pe net piesele sale

Lana Del Rey este foarte afectată de faptul că piesele sale au apărut pe net. Artista este descurajată și nu știe ce să facă în privința noului album. Aceasta a derutat fanii spunând că "Tropico" este proiectul său de "rămas bun".
Lana Del Rey

Lana Del Rey

Pentru prima dată Lana Del Rey vorbește despre piesele care au apărut pe net neoficial, iar artista mărturisește că este foarte afectată de cele întâmplate. Aceasta lucrează la un nou album, iar unele dintre melodiile care au fost urcate pe net trebuiau să apară pe disc. Într-un interviu pentru Radio.com, Del Rey a explicat de ce au existat atâtea apariții neoficiale pe net:

În urmă cu 3 ani hard drive-ul meu a fost accesat de un hacker și a putut copia toate piesele pe care le aveam. Erau sute de piese pe el, a precizat Lana Del Rey.

Pe de altă parte, au fost urcate pe net și cântece compuse după încidentul respectiv, precum "Black Beauty". Artista compune în continuare, dar nu știe ce să facă în legătură cu tracklist-ul noului album. De asemenea, Del Rey a mărturisit că i-ar plăcea să realizeze o colaborare cu Lou Reed.

Mă simt descurajată. Chiar nu știu ce să pun pe album. Cred că aș putea să pun aceleași piese și să văd ce se întâmplă. Niciodată nu compun piese dacă nu cred că sunt potrivite pentru disc. Compun în continuare și îmi place foarte mult. Sunt melodii inspirate de West Coast.

La doar o zi de la apariția interviului, Lana Del Rey a derutat fanii, spunând într-un mesaj pe Twitter că filmul "Tropico" este proiectul său de "rămas bun'.

Abia aștept să vă văd la premiera proiectului de rămas bun. Vă ador și vă mulțumesc pentru inspirația pe care mi-ați oferit-o. TROPICO

Luând în considerare personalitatea enigmatică și imprevizibilă a artistei nu ar fi de mirare dacă acel rămas bun face referire la stilul muzical de pe albumul "Born To Die" sau Del Rey chiar se gândește să se retragă de pe scenă.

Lana Del Rey - "Summer Wine"

Citește mai multe despre Lana Del Rey
Alexandra Necula este ex-News Editor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Foo Fighters va lansa un album nou în 2014

Anul 2014 va fi anul formației Foo Fighters care se pregătește să revină cu un nou material. Dave Grohl și...

Închide