Cele mai așteptate concerte în România și recomandări2018: Cele mai importante concerte în România Antrenori Vocea României 2018Ce piese ar cânta la audiții antrenorii de la Vocea României, Tudor Chirilă, Smiley, Andra și Irina Rimes - VIDEO INFO CONCERT:
Lenny Kravitz
INFO CONCERT:
David Duchovny
Câștigă o invitație dublă la concertul lui Goran Bregovic din 29 septembrie INFO CONCERT:
Zilele Bucureștiului 2018: Rod Stewart, Hurts, Gheorghe Zamfir
HavasiINFO CONCERT:
Havasi

Lana Del Rey este descurajată că au apărut pe net piesele sale

Lana Del Rey este foarte afectată de faptul că piesele sale au apărut pe net. Artista este descurajată și nu știe ce să facă în privința noului album. Aceasta a derutat fanii spunând că "Tropico" este proiectul său de "rămas bun".
Lana Del Rey

Lana Del Rey

Pentru prima dată Lana Del Rey vorbește despre piesele care au apărut pe net neoficial, iar artista mărturisește că este foarte afectată de cele întâmplate. Aceasta lucrează la un nou album, iar unele dintre melodiile care au fost urcate pe net trebuiau să apară pe disc. Într-un interviu pentru Radio.com, Del Rey a explicat de ce au existat atâtea apariții neoficiale pe net:

În urmă cu 3 ani hard drive-ul meu a fost accesat de un hacker și a putut copia toate piesele pe care le aveam. Erau sute de piese pe el, a precizat Lana Del Rey.

Pe de altă parte, au fost urcate pe net și cântece compuse după încidentul respectiv, precum "Black Beauty". Artista compune în continuare, dar nu știe ce să facă în legătură cu tracklist-ul noului album. De asemenea, Del Rey a mărturisit că i-ar plăcea să realizeze o colaborare cu Lou Reed.

Mă simt descurajată. Chiar nu știu ce să pun pe album. Cred că aș putea să pun aceleași piese și să văd ce se întâmplă. Niciodată nu compun piese dacă nu cred că sunt potrivite pentru disc. Compun în continuare și îmi place foarte mult. Sunt melodii inspirate de West Coast.

La doar o zi de la apariția interviului, Lana Del Rey a derutat fanii, spunând într-un mesaj pe Twitter că filmul "Tropico" este proiectul său de "rămas bun'.

Abia aștept să vă văd la premiera proiectului de rămas bun. Vă ador și vă mulțumesc pentru inspirația pe care mi-ați oferit-o. TROPICO

Luând în considerare personalitatea enigmatică și imprevizibilă a artistei nu ar fi de mirare dacă acel rămas bun face referire la stilul muzical de pe albumul "Born To Die" sau Del Rey chiar se gândește să se retragă de pe scenă.

Lana Del Rey - "Summer Wine"

Citește mai multe despre Lana Del Rey
Alexandra Necula este ex-News Editor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Foo Fighters va lansa un album nou în 2014

Anul 2014 va fi anul formației Foo Fighters care se pregătește să revină cu un nou material. Dave Grohl și...

Închide