Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2019 INFO CONCERT:
Slayer
Poze concert IAMX in Quantic Club pe 15 februarie 2019 INFO CONCERT:
Neversea 2019
INFO CONCERT:
El Carrusel Festival 2019
Melodiile calificate în Selecția Națională pentru Eurovision 2019Eurovision 2019 România: Ascultă melodiile calificate în Selecția Națională - AUDIO INFO CONCERT:
Musicalul Queen "We Will Rock You"

LaLa Band se pregătește pentru gala Media Music Awards de la Sibiu

Membrii trupei LaLa Band s-au alăturat artiștilor de top care vor cânta la gala premiilor Media Music Awards. Evenimentul se va desfășura la Sibiu, pe 19 septembrie.
Concert Lala Band la Arenele Romane pe 1 iunie 2013

Concert Lala Band la Arenele Romane pe 1 iunie 2013

Urmărește-ne pe

LaLa Band completează lista generoasă de artiști ce vor concerta la Media Music Awards 2013. Nume precum Holograf, Andra, Vama, Smiley, Alex Velea, Connect-r, Corina sau Delia vor urca pe scena de la Sibiu și vor cânta pentru cei peste 30.000 de oameni din Piața Mare. În plus, evenimentul ce va avea loc pe 19 septembrie va fi transmis în peste 50 de țări la TV și pe internet.

Prezența trupei LaLa Band a generat un mare val de interes din partea tinerilor din orașele învecinate. Peste 4.000 de fani și-au anunțat prezența la spectacol și vor ocupa primele rânduri din fața scenei pentru a-și susține formația preferată.

La Media Music Awards vor participa și vedete din alte domenii de activitate, ceremonia transformându-se într-un eveniment monden de amploare. Gala premiilor Media Music Awards 2013 va avea o tentă ecologică. În loc de covorul roșu obișnuit, vedetele vor păși pe Green Carpet, un covor din iarbă, acest lucru fiind o premieră pentru un astfel de eveniment din România. În plus, invitații vor ajunge în automobile hibrid.

Antonia și Vunk la Media Music Awards 2012

Antonia și Vunk la Media Music Awards 2012 (Foto: www.facebook.com)

Trofeele Media Music Awards se acordă în mod transparent pe baza difuzărilor media din ultimul an, monitorizate de Media Forest, instituția care contorizează aparițiile radio și TV. Evenimentul reprezintă astfel un adevărat barometru al impactului pe care artiștii și piesele lansate îl au asupra publicului, cei mai difuzați fiind și cei mai ceruți de public. Prin intermediul rapoartelor lunare întocmite de Media Forest se evită orice dubiu privind corectitudinea acordării trofeelor. Singura categorie la care publicul poate vota este Fans Like Award. Artiștii nominalizați pot fi votați online, până la data de 15 septembrie, accesând aplicația de pe facebook Media Music Awards.

În același timp, evenimentul reprezintă cadrul ideal pentru lansarea unor noi hituri. Anul trecut mulți artiști au cântat în premieră piese noi, ce au devenit ulterior unele dintre cele mai ascultate melodii ale anului. A fost cazul unor hituri precum "Cai verzi pe pereți" (Smiley), "Apa" (Loredana), "Amo" (Anda Adam), "Petre" (CRBL), "O stea" (Deepcentral) sau "K la meteo"(What's Up feat. Andra).

CRBL feat ADA- "Petre"  (Media Music Awards Sibiu 2012)

Obține informații suplimentare despre eveniment:

Citește mai multe despre Lala Band
Alexandra Necula este ex-News Editor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Prince a dezvăluit coperta single-ului "Breakfast Can Wait" - FOTO

Dacă se îndoia cineva de faptul că Prince are simțul umorului, coperta single-ului "Breakfast Can Wait" tocmai a demonstrat că...

Închide