Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2019 INFO CONCERT:
Neversea 2019
INFO CONCERT:
Electric Castle Festival 2019
INFO CONCERT:
Ed Sheeran
Ester Peony, interviu InfoMusic 2019Ester Peony, despre reacțiile fanilor Eurovision: "Că le place, că nu le place, eu îi iubesc" INFO CONCERT:
UNTOLD Festival 2019
INFO CONCERT:
Nikos Vertis

Lady Gaga le spune fanilor să NU cumpere noul album "ARTPOP" - VIDEO

Lady Gaga a lansat un clip de promovare neconvențional. Artista le spune fanilor să nu cumpere albumul "ARTPOP" și single-ul "Applause".

Lady Gaga - "ARTPOP" promo image

"Lady Gaga Is Over" este cel mai nou clip de promovare lansat de Gaga. Acesta a fost realizat de Haus of Gaga în colaborare cu fotografii Inez van Lamsweerde și Vinoodh Matadin, care se ocupă de întreaga campanie vizuală a albumului "ARTPOP". Artista se folosește de psihologia inversă și îndeamnă fanii să nu cumpere single-ul "Applause" și noul material.

Dacă nu îți place muzica pop ar trebui să închizi acest clip. Lady Gaga nu mai este relevantă. De când a lansat albumul "Born This Way", este un eșec. NU CUMPĂRAȚI noul său single "Applause" de pe iTunes. Nu o A-P-L-A-U-D-A-Ț-I. NU dansați pe cântec. NU cumpărați ARTPOP pe 11 noiembrie. S-a terminat cu ea - sunt mesajele care apar în clip.

Prin acest clip, Gaga reușește să ofere o replică originală tuturor celor care o critică, iar mesajul de la final este scurt și la obiect: Stop the Drama. Start the Music.

"Applause", primul single extras de pe "ARTPOP" a fost lansat mai devreme decât era stabilit inițial. Acesta trebuia să apară pe 19 august, dar Gaga l-a lansat pe 12 august, după ce un fragment din piesă a apărut pe net. Artista va interpreta în premieră piesa pe scena MTV Video Music Awards 2013. Evenimentul va avea loc pe 25 august, în Brooklyn.

"ARTPOP" va fi lansat pe 11 noiembrie. Acesta nu va fi un simplu album, ci un proiect multimedia și va fi disponibil în mai multe formate, precum aplicații pentru iPad, iPhone, telefoane mobile și PC-uri. Materialul vine după o pauză de 2 ani, fiind prima lansare de la "Born This Way" din 2011.

"Lady Gaga Is Over": A film by Haus of Gaga

Alexandra Necula este ex-News Editor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Kelly Clarkson a lansat "Tie It Up" - VIDEOCLIP

"Tie It Up", ne spune Kelly Clarkson într-un videoclip "îmbrăcat" în straie de nuntă. Piesa este croită pe atmosfera de...

Închide