Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2019 INFO CONCERT:
Summer Well 2020
INFO CONCERT:
Postmodern Jukebox
INFO CONCERT:
OCS - BT Live Limited Edition
INFO CONCERT:
Neversea 2020
INFO CONCERT:
Celine Dion
INFO CONCERT:
Gala Folk "Om bun" 2019

Nuditate și magie în Lady Gaga - "Applause" - VIDEOCLIP

Lady Gaga a pus în scenă un adevărat spectacol de magie pentru videoclipul "Applause". Lipsită de inhibiții, artista apare în numeroase ipostaze aproape goală.
Secvență clip Lady Gaga -

Secvență clip Lady Gaga - "Applause"

Mult așteptatul videoclip al piesei "Applause" a sosit și poate fi urmărit pe InfoMusic. Pentru primul clip din ultimii 2 ani de zile, Lady Gaga a decis să îmbine moda cu muzica pop și cu magia. Artista ne spune că trăiește pentru aplauzele fanilor și că ar face orice pentru scenă. Clipul ne arată noul concept artistic pe care Gaga îl va promova odată cu albumul "ARTPOP".

"Applause" a fost regizat de fotografii Inez van Lamsweerde și Vinoodh Matadin și o prezintă artistă cum apare ca prin magie dintr-un joben în diferite ipostaze. O vedem pe Lady Gaga în rolul unui pierrot sau al unei sirene acoperite doar cu scoici. Din clip nu lipsesc coregrafiile, costumele ciudate sau nuditatea, care joacă un rol important în promovarea albumului "ARTPOP". Aproape în toate aparițiile media, Gaga pozează nud și chiar apare complet goală într-un clip realizat pentru a susține campania "Kickstarter" inițiată de Marina Abramovic.

Single-ul "Applause" va fi interpretat de Lady Gaga în premieră la premiile MTV Video Music Awards 2013, ce se desfășoară pe 25 august, în Brooklyn. Acesta este primul extras de pe "ARTPOP", ce va apărea pe 11 noiembrie. Materialul nu va fi un simplu album, ci un proiect multimedia și va fi disponibil în mai multe formate, precum aplicații pentru iPad, iPhone, telefoane mobile și PC-uri. "ARTPOP" vine după o pauză de 2 ani, fiind prima lansare de la "Born This Way" din 2011.

Lady Gaga - "Applause"

Citește mai multe despre Lady Gaga
Alexandra Necula este ex-News Editor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Solistul Maroon 5 a dăruit chitara sa "celei mai drăguțe fetițe" - VIDEO

Solistul Maroon 5 a făcut recent o surpriză de zile mari unei fane înfocate a formației. În timpul unui concert...

Închide