Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2019 Melodiile calificate în Selecția Națională pentru Eurovision 2019Eurovision 2019 România: Ascultă melodiile calificate în Selecția Națională - AUDIO Mihai Mărgineanu intervievat de InfoMusic (decembrie 2018)Mihai Mărgineanu: Zarița Zanga mi-a schimbat de două ori viața INFO CONCERT:
Nikos Vertis
INFO CONCERT:
Slayer
INFO CONCERT:
Bon Jovi
INFO CONCERT:
Tom Jones

Lady Gaga a lansat single-ul "Applause" mai devreme - AUDIO

Lady Gaga a urmat exemplul lui Katy Perry și a lansat mai devreme single-ul "Applause", după ce un fragment din piesă a apărut pe net. Artista va interpreta în premieră single-ul pe scena premiilor MTV Video Music Awards 2013, ce se desfășoară pe 25 august în Brooklyn.

Lady Gaga - "ARTPOP" promo image

Un fragment din noul single al lui Lady Gaga, "Applause", a apărut pe net cu aproximativ 10 zile înainte de lansarea oficială. Artista a fost extrem de supărată că planurile i-au fost date peste cap și și-a rugat fanii prin intermediul Twitter-ului să nu asculte melodia. Într-un final, aceasta a decis să lanseze single-ul mai devreme, urmând exemplul lui Katy Perry, care s-a confruntat cu aceeași problemă ."Applause" este o piesă dedicată fanilor, în care Lady Gaga mărturisește că scena este viața ei, iar aplauzele publicului îi dau putere să meargă mai departe.

Vă spun că piesa este veselă și plină de fericire pentru că în ea spun că trăiesc pentru aplauze. Trăiesc pentru felul în care țipă fanii pentru mine. Dați-mi ceea ce iubesc cel mai mult. Ridicați mâinile în aer și bateți din palme, a declarat Lady Gaga pentru revista WWD.

Videoclipul single-ului a fost deja filmat în Los Angeles și este semnat de fotografii Inez van Lamsweerde și Vinoodh Matadin, care se ocupă de întreaga campanie vizuală de promovare a noului album "ARTPOP". Materialul vine după o pauză de 2 ani, fiind prima lansare de la "Born This Way" din 2011. Programat să apară pe 11 noiembrie, "ARTPOP" nu este un simplu album, ci un proiect multimedia. Acesta va fi disponibil în mai multe formate precum aplicații pentru iPad, iPhone, telefoane mobile și PC-uri.

Lady Gaga va cânta în premieră single-ul în cadrul premiilor MTV Video Music Awards 2013. Evenimentul ce premiază cele mai bune videoclipuri se va defășura în Brooklyn, pe 25 august.

Lady Gaga - "Applause"

Citește mai multe despre Lady Gaga
Alexandra Necula este ex-News Editor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Jessie J a lansat "Excuse My Rude" - LYRIC VIDEO

La doar câteva zile de la dezvăluirea videoclipului pentru piesa "It's My Party", Jessie J lansează un nou single. Piesa...

Închide