Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 INFO CONCERT:
Avishai Cohen
Tarja Turunen - Together at HomeTarja Turunen ne cântă de acasă - VIDEO (Together at Home) INFO CONCERT:
David Garrett
INFO CONCERT:
UNTOLD Festival 2020
INFO CONCERT:
Celine Dion
INFO CONCERT:
Slipknot

Lady Gaga petrece într-un club de travestiți în "Applause" - LYRIC VIDEO

La scurt timp de la clipul de promovare "Lady Gaga Is Over", artista lansează un lyric video pentru single-ul "Applause" în care se distrează într-un club de travestiți.
Lady Gaga -

Lady Gaga - "Applause" - Lyric Video

Lady Gaga a prezentat un lyric video pentru noul single "Applause", pe care îl puteți urmări mai jos. Videoclipul a fost produs de Haus of Gaga și a fost filmat într-un club de travestiți cunoscut din California, intitulat Mickeys. Lyric video-ul este format dintr-un colaj de imagini în care o vedem pe Gaga cum se distrează cu cei din club. Aceasta urmărește cu plăcere show-urile puse în scenă de travestiți și este încântată când aceștia o imită chiar pe ea.

Clipul nu este o surpriză întrucât Lady Gaga și-a arătat mereu sprijinul pentru homosexuali, lesbiene și travestiți. Aceasta a demarat numeroase campanii împotriva discriminării sexuale. A câștigat simpatia și admirația comunițăților homosexuale și în consecință, o paletă largă de fani constanți. Faptul că lyric video-ul "Applause" o prezintă pe artistă într-un club de travestiți nu face decât să consolideze relația dintre ea și aceștia.

Single-ul "Applause" va fi interpretat de Lady Gaga în premieră la premiile MTV Video Music Awards 2013, ce se desfășoară pe 25 august, în Brooklyn. "Applause" este primul extras de pe mult așteptatul material "ARTPOP", ce va apărea pe 11 noiembrie. Acesta nu va fi un simplu album, ci un proiect multimedia și va fi disponibil în mai multe formate, precum aplicații pentru iPad, iPhone, telefoane mobile și PC-uri. Materialul vine după o pauză de 2 ani, fiind prima lansare de la "Born This Way" din 2011.

Lady Gaga - "Applause" (lyric video)

Citește mai multe despre Lady Gaga
Alexandra Necula este ex-News Editor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
The Hics, electro soul dictat de voce, chitară și saxofon - VIDEO

The Hics este o trupă care te uimește prin multitudinea instrumentelor și a influențelor încorporate în muzica lor. Au fost...

Închide