Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2019 INFO CONCERT:
Slayer
Poze concert IAMX in Quantic Club pe 15 februarie 2019 INFO CONCERT:
Neversea 2019
INFO CONCERT:
El Carrusel Festival 2019
Melodiile calificate în Selecția Națională pentru Eurovision 2019Eurovision 2019 România: Ascultă melodiile calificate în Selecția Națională - AUDIO INFO CONCERT:
Musicalul Queen "We Will Rock You"

Kings Of Leon a lansat un nou clip, "Supersoaker" - VIDEOCLIP

Kings Of Leon va lansa pe 24 septembrie 2013 cel de-al 6-lea album de studio intitulat "Mechanical Bull". Primul videoclip de promovare este pentru piesa "Supersoaker" care a fost interpretată live în premieră la Governor’s Ball 2013.
Kings Of Leon

Kings Of Leon

Urmărește-ne pe

Formația americană Kings Of Leon va lansa pe 24 septembrie 2013 cel de-al 6-lea album de studio intitulat "Mechanical Bull". Primul single de promovare care beneficiază de un videoclip este pentru piesa "Supersoaker" si poate fi urmărit mai jos. Melodia a fost interpretată live în premieră la Governor’s Ball 2013.

Pentru realizarea albumului Kings of Leon a lucrat cu producătorul Angelo Petraglia, vechi prieten și colaborator, discul fiind înregistrat în studioul lor din Nashville. "Mechanical Bull" va fi distribuit prin intermediul casei de discuri RCA Records, subdiviziune Sony Music Entertainment.

Kings of Leon a lansat până în prezent 5 albume: "Youth & Young Manhood" (2003), "Aha Shake Heartbreak" (2004), "Because of the Times "(2007), "Only by the Night" (2008) și "Come Around Sundown" (2010). În 2010 trupa a câștigat trei premii Grammy, la categoriile "Discul anului", "Cea mai bună prestație rock a unui duo sau grup" și "Cea mai bună piesă rock" pentru single-ul "Use Somebody". Un an mai târziu formația a fost nevoită să contramandeze întregul turneu din SUA din cauza unor stări accentuate de oboseală și probleme de sănătate ale solistului Caleb Followill. Au apărut apoi zvonuri care răspândeau ideea unei dorințe a celor din trupă de a-l scoate din formație pe Caleb și a-l obliga să se interneze la un centru de dezintoxicare. Pe fondul acestor zvonuri și neînțelegeri, Jared Followill a lansat împreună cu Nick Brown un proiect paralel, trupa Smoke & Jackal.

Kings Of Leon - "Supersoaker"

Tracklist "Mechanical Bull":

Mechanical Bull

 • Supersoaker
 • Rock City
 • Don't Matter
 • Beautiful War
 • Temple
 • Wait For Me
 • Family Tree
 • Comeback Story
 • Tonight
 • Coming Back Again
 • On the Chin

Citește mai multe despre Kings of Leon
Mihai Anghel este ex- News Editor & Fotograf la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Programul și regulametul festivalului Rockstadt Extreme Fest 2013

Rockstadt Extreme Fest 2013 va avea loc în perioada 29 - 31 august în Râșnov, județul Brașov. Organizatorii au dat...

Închide