Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2019 INFO CONCERT:
BT Live: GOLAN / Ruben Keybo
Melodiile calificate în Selecția Națională pentru Eurovision 2019Eurovision 2019 România: Ascultă melodiile calificate în Selecția Națională - AUDIO Mihai Mărgineanu intervievat de InfoMusic (decembrie 2018)Mihai Mărgineanu: Zarița Zanga mi-a schimbat de două ori viața INFO CONCERT:
Nikos Vertis
INFO CONCERT:
Slayer
INFO CONCERT:
Bon Jovi

Kings Of Leon a lansat o nouă piesă, "Wait For Me" - AUDIO

La trei ani de la apariția albumului "Come Around Sundown" (2010), formația americană Kings Of Leon va lansa pe 24 septembrie 2013 cel de-al 6-lea material discografic intitulat "Mechanical Bull". Noul single de promovare este piesa "Wait For Me".
Kings of Leon

Kings of Leon

La scurt timp de la apariția videoclipului "Supersoaker", Kings Of Leon a lansat un nou single extras de pe cel de-al 6-lea album de studio intitulat "Mechanical Bull". Melodia aleasă poartă numele "Wait For Me" și poate fi ascultată pe InfoMusic mai jos.

Discul va fi lansat luna viitoare, pe 24 septembrie, prin intermediul casei de discuri RCA Records, subdiviziune Sony Music Entertainment. Pentru realizarea albumului Kings of Leon a lucrat cu producătorul Angelo Petraglia, vechi prieten și colaborator, discul fiind înregistrat în studioul lor din Nashville.

Kings of Leon a lansat până în prezent 5 albume: "Youth & Young Manhood" (2003), "Aha Shake Heartbreak" (2004), "Because of the Times "(2007), "Only by the Night" (2008) și "Come Around Sundown" (2010). În 2010 trupa a câștigat trei premii Grammy, la categoriile "Discul anului", "Cea mai bună prestație rock a unui duo sau grup" și "Cea mai bună piesă rock" pentru single-ul "Use Somebody". Un an mai târziu formația a fost nevoită să contramandeze întregul turneu din SUA din cauza unor stări accentuate de oboseală și probleme de sănătate ale solistului Caleb Followill. Au apărut apoi zvonuri care răspândeau ideea unei dorințe a celor din trupă de a-l scoate din formație pe Caleb și a-l obliga să se interneze la un centru de dezintoxicare. Pe fondul acestor zvonuri și neînțelegeri, Jared Followill a lansat împreună cu Nick Brown un proiect paralel, trupa Smoke & Jackal.

Kings Of Leon - "Wait For Me"

Tracklist "Mechanical Bull":

Mechanical Bull

 • Supersoaker
 • Rock City
 • Don't Matter
 • Beautiful War
 • Temple
 • Wait For Me
 • Family Tree
 • Comeback Story
 • Tonight
 • Coming Back Again
 • On the Chin

Citește mai multe despre Kings of Leon
Mihai Anghel este ex- News Editor & Fotograf la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
De ziua lui, Dorian Popa vrea ca lumea să asculte "Cât trei" - AUDIO

Artistul de la LaLa Band își petrece ziua de naștere alături de familie și prieteni. De ziua lui, Dorian își...

Închide