Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2019 Mihai Mărgineanu intervievat de InfoMusic (decembrie 2018)Câștigă o invitație dublă la concertul Mihai Mărgineanu - Fum de tavernă - 25 februarie 2019 INFO CONCERT:
Neversea 2019
Ester Peony a câștigat Eurovision România 2019Ester Peony a câștigat Selecția Naţională pentru Eurovision 2019 și va reprezenta România la Tel Aviv INFO CONCERT:
Slayer
INFO CONCERT:
El Carrusel Festival 2019
INFO CONCERT:
Musicalul Queen "We Will Rock You"

Katy Perry este o regină emancipată în noul spot "Killer Queen" - VIDEO

Katy Perry a lansat recent o nouă linie de parfumuri, cea de-a treia după "Purr" din 2010 și "Meow" din 2011. Intitulată "Killer Queen", imaginea brandului este în ton cu noul single "Roar", spotul publicitar punând în valoare ideea de emancipare, senzualitate, noncoformism. Rolul reginei din clip îi revine, desigur, lui Katy Perry.
Katy Perry -

Katy Perry - "Killer Queen" (secvență clip)

Urmărește-ne pe

La doar câteva zile de la revenirea în atenția presei prin lansarea single-ului "Roar", Katy Perry adaugă o nouă linie de parfumuri "colecției" începute în 2010. Intitulat "Killer Queen", noul brand se alătură celorlalte două, "Purr" și "Meow", prima linie de parfumuri având o aromă fresh, iar cea de-a doua fiind ceva mai dulce.

"Killer Queen", după cum este prezentat și în spotul publicitar, inspiră forță, încredere și nu în ultimul rând senzualitate, calități nelipsite ale unei regine. La acestea se adaugă dorința de a fi peste reguli, de a conduce fără a respecta rigori și de a reinventa sistemul, ajungându-se astfel la personajul interpretat de Katy Perry.

În paralel cu promovarea noii linii de parfumuri, artista pop se pregătește pentru concertul din cadrul iTunes Festival, ce va avea loc pe 30 septembrie la Londra. Katy Perry va fi headliner-ul ultimei zile de festival, la eveniment urmând să participe, de asemenea, colegi de breaslă precum Lady GaGa, Justin Timberlake, Elton John, John Legend, Kendrick Lamar și Robin Thicke.

iTunes Festival va fi prilejul perfect pentru Katy Perry de a-și promova noul single "Roar". Piesa este extrasă de pe albumul "Prism", cel de-al patrulea material discografic al artistei, ce va fi lansat pe 22 octombrie. Albumul va include numeroase colaborări cu artiști și producători precum Sia Furler, Max Martin, Dr. Luke, Bonnie McKee și deja celebrul Diplo, care a devenit în ultima perioada preferatul cântăreților. Katy Perry a dezvăluit și alte 2 titluri de pe album: "Double Rainbow" și "Bad Photographs". Legat de sound, artista a precizat că nu vrea să facă o continuare a discului 'Teenage Dream' și că noul material va avea elemente mai "dark".

Katy Perry - "Killer Queen" - VIDEO

Citește mai multe despre Katy Perry
Raluca Chirilă este Editor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Chase & Status anunță un nou album și prezintă "Machine Gun" - TEASER

Chase & Status va lansa toamna aceasta un nou album. Intitulat "Brand New Machine", materialul discografic va apărea pe piață...

Închide